Trustpilot
(18) Atsiliepimai
Royal Catering

Pieno kokteilių aparatas - 1 l - 15 000 aps./min. - nerūdijantis plienas

109,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10012000

|

Modelis: RCPMS-80S

Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Paruošta išsiuntimui!

Pristatymas apytiksliai rugpjūčio 1 d., ketvirtadienis
Qty
Nuolaida
Už prekę
1+
0%
109,00 €
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
Pagrindinės savybės
  • Galingas – iki 15 000 aps./min. esant 80 W galiai tiksliam ir greitam maišymui
  • Tikslumas — 2 greičiai leidžia geriau kontroliuoti procesą
  • Efektyvus — 1 l talpos indas dideliems gėrimų kiekiams ruošti
  • Profesionalus — korpusas, maišytuvas ir puodelis pagaminti iš aukštos kokybės, maistui saugaus nerūdijančiojo plieno, puikiai tinka maitinimo įstaigoms
  • Universalus — kreminiams kokteiliams, vaisiniams ar kreminiams kokteiliams ir maistingiems baltyminiams kokteiliams
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

Techninė informacija

Spalva
sidabras
Įtampa [V]
230
Galia [W]
80
Tešlos kablio greitis [abr./min]
15,000
Talpyklos talpa [l]
1
Maišyklės sukimosi greičio pakopų skaičius
2
Ventiliatorius
4 m³/h
Matmenys (LxŠxV)
17 x 17 x 52 cm
Svoris
3.56 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
21 x 20 x 56 cm
Siuntimo svoris
4.04 kg

Pristatymo pakuotė

  • Pieno kokteilio aparatas RCPMS-80S
  • Naudojimo instrukcija

Produkto aprašymas

Stilingas pieno kokteilių aparatas – taupantis vietą ir itin efektyvus

Pieno plaktuvas RCPMS-80S iš Royal Catering maitinimo įrangos kolekcijos yra specialiai sukurtas profesionaliam naudojimui restoranuose, kavinėse, baruose, klubuose, ledainėse ir sporto salėse. Su 80 W galia ir sukimosi greičiu iki 15 000 aps./min., jis be vargo maišo kreminius kokteilius, vaisinius ar kreminius kokteilius ir net maistingus baltymų kokteilius. Dėl savo lankstumo, aukštos kokybės gamybos ir praktiško dizaino pieno plaktuvas yra būtinas jūsų maitinimo paslaugų verslui.

Pasiekite tobulą tekstūrą iki 15 000 aps./min

Didelio našumo pieno kokteilių aparatas turi 80 W variklį ir gali pasiekti iki 15 000 aps./min. su 2 pasirenkamais greičio nustatymais. Tai leidžia geriau valdyti procesą ir visada leidžia greitai ir efektyviai maišyti. 1 L talpos gėrimų maišytuvo puodelis leidžia pagaminti kelias porcijas per vieną operaciją. Prietaisas puikiai tinka ir naudojimui namuose – tereikia pasirinkti mėgstamus ingredientus!
Pieno plaktuvas turi puodelio fiksavimo sistemą, kuri leidžia vartotojui patogiai ir intuityviai pritvirtinti ir nuimti puodelį nuo stovo. Ši pakaba taip pat užtikrina tvirtą prigludimą maišymo proceso metu ir apsaugo mašiną nuo netyčinio įsijungimo.
Klasikinis ir praktiškas pieno plaktuvo dizainas tikrai patiks miniai. Dėl vertikalios orientacijos jį galima integruoti į beveik bet kurią darbo vietą taupant vietą. Keturios guminės kojelės garantuoja stabilumą ir apsaugo nuo atsitiktinio paslydimo, o tai taip pat veiksmingai apsaugo nuo darbinio paviršiaus įbrėžimų.
Korpusas, puodelis ir maišytuvas pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra labai higieniškas. Jis atsparus užterštumui, pvz., rūdims, vandens dėmėms, korozijai ar gėrimų likučiams, todėl kokteiliai ir gėrimai išlieka neutralaus skonio ir kvapo. Be to, dėl aukštos kokybės konstrukcijos mašinas lengva prižiūrėti ir valyti.

Įvertinimai ir atsiliepimai


4.9

Remiantis 18 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

praėjusį mėnesį Paskelbta Expondo Netherlands

Pakratyk!

Shake Mixer yra aukščiausios klasės priedas prie bet kurios virtuvės. Dėl elegantiško, modernaus dizaino ir kompaktiškos konstrukcijos jį lengva laikyti. Galingas variklis sklandžiai ir tyliai maišo ingredientus, užtikrindamas vienodus rezultatus. Patogūs valdikliai ir aiškus naudojimo vadovas palengvina valdymą. Valymas yra greitas, nes galima plauti indaplovėje dalis ir nuimamą ašmenų komplektą. Dėl savo veikimo, dizaino ir naudojimo paprastumo „Shake Mixer“ siūlo puikų kainos ir kokybės santykį. Šis maišytuvas yra puikus pasirinkimas gaminant aukštos kokybės kokteilius namuose. **Privalumai:** - Aptakus dizainas - Galingas ir tylus variklis - Lengva naudoti ir valyti - Geras kainos ir kokybės santykis

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 mėnesius Paskelbta Expondo Sweden

Fantastinis!

Galvojau, kad gausiu "namų prekę", kurios rezultatai bus geri, bet ši prekė pranoko visus mano lūkesčius, kaina nepralenkiama lyginant su daug brangesnių konkurentų, ši mašina atlieka darbą viršijant lūkesčius ir tiesiog įjunkite ir mėgaukitės rezultatai . Pilnas įvarčių autorius! Man tai patinka. Labai rekomenduojama.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 mėnesius Paskelbta Expondo Poland

REKOMENDUOJU!!!

Puiki įranga už žemą kainą! labai estetiškai pagamintas iš nerūdijančio plieno, o firminis logotipas įrenginio apačioje gražiai išryškina tvirtą pagrindą :) puodukas lengvas, lengvai nusiima ir užsideda, naudojame ledo kokteilių maišymui. Du įrenginio greičiai reiškia, kad galime greitai supurtyti!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 mėnesius Paskelbta Expondo Italy

Puikus produktas

Komentarų nepateikta.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 mėnesius Paskelbta Expondo Poland

Greitas pristatymas, pilna prekė, tiksliai kaip aprašyta. aš laimingas

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 mėnesius Paskelbta Expondo United Kingdom

Purtykite, barškinkite ir sukite: Milkshake Machine Marvel!

Oi, nuo ko pradėti savo naujausią virtuvės užkariavimą? Pieno kokteilio mašina. Tai ne tik pieno kokteilių aparatas; tai nerūdijančio plieno šarvais apsirengęs burtininkas, miksologijos maestro,... na, galios galia! Tvirtas 80 W variklis, besisukantis iki 15 000 sūkių per minutę, šis kulinarijos čempionas kasdienę maišymo užduotį paverčia meno forma. Pakalbėkime apie tikslumą. Dviem greičiais po ranka esu šios simfonijos dirigentas, kiekvieną kartą orkestruojantis tobulą derinį. Nesvarbu, ar tai sujudimas, ar greitas sūkurys, aš kontroliuoju. O efektyvumas? Pfft, juokiasi neefektyvumo akivaizdoje. 1 litro talpa reiškia, kad aš išplaku didelius kiekius neišmušdamas prakaito. Dabar apie konstrukciją – tai kaip pieno kokteilių aparatų „Rolls-Royce“. Korpusas, maišytuvas, puodelis – visa tai padengta geriausiu, maistui saugiu nerūdijančiu plienu. Tai ne tik pasirodymas; Tai patvarumo ir kokybės liudijimas, pasiruošęs atlaikyti maisto tiekimo ar namų virtuvės meistro (pvz., moi) reikalavimus. Bet čia jis iš tikrųjų šviečia – universalumas. Kreminiai kokteiliai, vaisiniai kokteiliai, baltyminiai gėrimai; tai tvarko juos visus. Vis dėlto, mano asmeninis pasipriešinimas? Putojantis pienas mano Freddo Cappuccinos ir baltymų kokteiliams. Šis aparatas paima neriebų pieną ir išplaka jį į kreminį, svajingą, aksominį malonumą. Tai tarsi magija – įprastą paverčia nepaprastu, pienas tampa lyg grietinėlė, išlieta tiesiai iš dangaus. Naudinga klubams ir tinkama dienos kalorijų normai. Tai padidino mano rytinę kavą, be to, verta kiekvieno cento, kad į maistą nebūtų pridėta mikroplastiko. Taigi, štai Milkshake Machine – neapdainuotas virtuvės herojus! 🎉🥛✨

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 mėnesius Paskelbta Expondo Poland

Profesionalus kokteilių maišytuvas

Prietaisą daugiausiai naudoju baltymams putoti sportininkams. Tai gerai. Dar niekada neturėjau tokio kreminio baltymo. Kokteilių gaminimo aparatas yra daug tylesnis nei anksčiau naudotas. 15 000 apsisukimų atlieka savo darbą. Rekomenduoju ramia sąžine.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

tiesiog puiku

Labai greitas pristatymas, baltyminis kokteilis tikrai kreminis, galiu tik rekomenduoti.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 5 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Puiku

Prieš pirkdami pigų ir švaistydami pinigus kaip aš, rinkitės tokį įrenginį. Į viršų! Gerai pagamintas, tvirtas, paprastas naudoti, vertas kiekvieno cento.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 6 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Į viršų!

Puikus kratiklis! Aukštos kokybės ir tinka restoranams bei privačiam naudojimui! Mes rekomenduojame!

Rodyti originalią apžvalgą

Dažniausiai užduodami klausimai

Ar pieno kokteilių aparatas įsijungia automatiškai, kai įdedamas puodelis?

Taip, jis įsijungia automatiškai.

Kokia didžiausia pieno kokteilių maišytuvo talpa?

Talpyklos talpa ne daugiau kaip 1 l.

Kokia medžiaga naudojama, kad pieno kokteilių aparatas būtų patvarus?

Korpusas, puodelis ir maišytuvas pagaminti iš elastingo nerūdijančio plieno.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus