Trustpilot
(7) Atsiliepimai

Lituoklio stotis su dūmų ventiliacija - 2 ekranai - 720 W - „Basic“

139,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10021026

|

Modelis: S-LS-16 BASIC

Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Pristatymas apytiksliai gegužės 2 d., ketvirtadienis
5% nuolaida , jei įsigysite bent 3 tokias pačias prekes 10% nuolaida , jei įsigysite bent 5 prekes!
Nustatyti kainą
Už prekę
Nuolaida
139,00 €
139,00 €
0%
417,00 €
132,05 €
5%
695,00 €
125,10 €
10%
Pagrindinės savybės
  • idealiai tinka elektrinių dalių remontui, valdymui ar priežiūrai
  • kompaktiškas, tvirtas, saugiai izoliuotas korpusas
  • galingas 75 vatų lituoklis
  • tikslus temperatūros reguliavimas
  • 2 LED ekranai
  • nešiojamas dėl transportavimo rankenos / apsaugotas nuo elektrostatinės iškrovos (ESD)
Saugūs mokėjimo būdai
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

PRODUKTO APRAŠYMAS

TECHNINĖ INFORMACIJA

Įvertinimai ir atsiliepimai


4.4

Remiantis 7 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

prieš 6 metus Paskelbta Amazon Italy

Profesionalus ir ilgai tarnaujantis produktas

Esu kompiuterių ir išmaniųjų telefonų pagalbos centro technikas. Per dieną turime nuo 10 iki 20 elektroninių prietaisų, kuriuos reikia prižiūrėti per šią stotį, kuri iki šiol galėjo būti patikima sąjungininkė.Medžiagos yra aukštos kokybės ir perskaitę visą vadovą sužinosite daug naudingų sąvokų, kurių priešingu atveju sužinotumėte. nekreipti dėmesio.Iki šiol Nuo įsigijimo ši mašina neparodė gedimo ar susidėvėjimo žymių, išlaikė pastovią antgalio temperatūrą.Puikus produktas pirktas už tokią kainą, kurią laikau palankiu.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Amazon Italy

Puikus produktas

Puikus produktas, labai funkcionalus, patogus ir užima mažai vietos, tik šiek tiek triukšmingas. Pirk

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 7 metus Paskelbta Amazon Italy

Optimalus.

Pradėsiu nuo to, kad nėra jokio įvertinimo tarp užsakymo ir pristatymo... kol viską užbaigi ir spusteli siųsti prekė jau namie... jei viskas veikė 1/4 to, kaip veikia Amazon... pasaulis būtų tikrai geresnis, nes yra santykiai, kurie kartais yra fiktyvūs, o kartais tikri, bet vis dar egzistuoja ir tai yra svarbiausia, tarp tų, kurie perka, tų, kurie parduoda, ir tų, kurie pristato išskirtinai... visi tam vieningi. valanda.. .diena...ar savaitė kol viskas išsispręs...Kalbant apie stotį, tai rimta, gerai atlikta vokiška, net jei yra elementų pagaminti Kinijoje, bet jie tikriausiai pagaminti su kitokiu kalibru (žr. Apple) ir visų pirma yra funkcionalus. Buvau skaitęs apie triukšmą ar vibraciją... tik akimirką pažaisk su korpuso skardos pertvaromis... gal dar ketvirtadaliu apsisukti kokius nors varžtus, jei nori būti išrankus. Dabar belieka laukti trukmės ir tikėtis, kad ji taip pat bus puiki.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 6 metus Paskelbta Amazon Germany

visai geras su apribojimais...

Litavimo stotelę pirkau kur nors kitur, o ne amazone.Bet kadangi pats ieškojau atsiliepimų ir radau tik 2016 12 28 "apžvalgą", kuri nieko nesako, tai vertinu ir čia. Bazinė versija yra tikrai taip turejau omeny.Jokiu kitu litavimo antgaliu (originalus komplektas 30€ bet tinka ir kiti pigūs žingsneliai.) ir pan., bet antgaliai karšto oro blokui.Maža, deja, pigi, mėlyna kempinėle gana plona ir lituoklio laikiklis (su galimybe laikyti 10 litavimo antgalių ir litavimo dozatorių. Verčiau pirkčiau rinkinį Už 30€ brangiau (kaina šiandien) yra litavimo antgaliai ir pagal paveikslėlį didinamoji lempa... man svarbu, kad lituoklis ir kabelis gana lengvi, o kabelis labai lankstus.Dabar pašalinau siurbimą, viena vertus, kartais užstringa ant komponentų ir Variklio dūzgimas (kuris taip pat tiekia karštą orą) yra gana garsus net žemiausiu lygiu ir litavimo stotelė labai stipriai vibruoja.Tai nesveika komponentams ir triukšmas erzinantis ir monotomiškas.Atseit jau turėtų pagalvoti gamintojas kainų intervale .su 75 vatais lituoklis pasiekia temp (pas mane 310°C) pagal ekraną skaičiuojama apie 30 sekundžių, žinoma antgaliui reikia šiek tiek ilgiau, panašiai kaip karšto oro lygintuvas.. Apskritai esu patenkintas pirkiniu ir jau turėjau geras laikas su litavimo stotimi veikė geriau nei porcelianiniai rinkiniai bet aišku neatsilieka nuo 300€+ stotelių.instrukcija tikrai puiki... bet kam mėgėjui jos reikia ;)

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusį mėnesį Paskelbta Expondo Slovakia

Litavimo stotelė su dūmų šalintuvu

Litavimo galimybėmis su šia stotele esu patenkintas, temperatūrą galima reguliuoti po žingsnį gamintojo nurodytame diapazone, tas pats galioja ir pučiant šiltą orą. Kalbant apie siurbimo funkciją, tai šiek tiek nusivyliau, ji veikia, bet ji matoma tik nustačius aukščiausius lygius, o jei neklystu, tai tikriausiai tam naudojamas mažas kompresorius, bet mano atveju tai arba prastai sutvirtinta, o gal ir sutepta, tiesiog triukšminga ir vibruoja visa stotis. Bendras apdorojimas ir kokybė maždaug atitinka kainą. Esu patenkinta, tik gaila kompresoriaus. Gal sutvarkysiu prekiaujant kokiais ventiliatoriais ar pan.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 7 metus Paskelbta Amazon Germany

anotacija

Prietaisas daro gerą įspūdį iš išorės, tačiau jo negalima įvertinti 100%, nes techniniai brėžiniai yra 0. Turite atspėti priedus. Saugos instrukcijos yra labai išsamiai aprašytos mažiems vaikams, taip pat ir utilizavimo instrukcijos... ....mfg . A.Juche

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Amazon Germany

Gana gera karšto oro stotis, bet su vidutiniu lituokliu

Man kol kas patinka litavimo stoties veikimas ir koncepcija. Daugeliu atvejų dirbti su karštu oru yra daug lengviau nei su stūmokliu, pakanka karšto oro šildymo galios ir temperatūros reguliavimas yra ok. 5 žvaigždutės už karštą orą. Atrodo, kad tas pats siurblys naudojamas lituoklio litavimo siurbimui. Tai gana praktiška, nes dūmai išsiurbiami prie pat litavimo taško ir nepatenka tiesiai į veidą. Tik įmontuotas „filtras“ atrodo prastai ir neturės maždaug nulinio apsauginio poveikio. Dūmai patenka į kambarį beveik 1:1, tik ne tiesiai į veidą. Bet tai yra kažkas, jūs vis tiek turėtumėte reguliariai vėdinti šį pomėgį. Reikia priprasti prie lituoklio storesnės žarnos, tai įmanoma.Esu nepatenkintas lituoklio šildymo galia. Mano 16 W Ersa lituoklis iš 1990 daro daugiau nei šis tariamas 75 W lituoklis. Neįmanoma lituoti jokių HF varinių juostelių, todėl aš vis dar naudoju savo 36 W Weller stūmoklį. Taip, jūs perskaitėte teisingai, jis turi tik pusę galios. Tikrai turi būti kažkas negerai su lituokliu. Taip pat abejoju, ar rodoma lituoklio temperatūra turi ką nors bendro su lituoklio temperatūra. Jau kurį laiką sakoma 350°C, o įprastas lydmetalis netirpsta. Negali būti.Yra darbų, kur tenka palaikyti žemesnę maksimalią temperatūrą ir mažesnį maksimalų litavimo darbų laiką. Tai įmanoma tik gerai valdant ir gerai veikiant. Todel maziau matau sita aparata, net jei jis taip save reklamuoja.. Išardžius litavimo antgalį matosi, kad litavimo antgalis teigiamai netelpa ant kaitinimo strypo. Mano tarpuose yra 1 mm plyšys. Turiu omenyje, kad automobiliuose tikimės mažesnių spragų. Bet oras izoliuoja šilumą, ar ne? Įdėjau labai sudėtingos C formos vario gabalėlį, kad viskas galėtų ištempti. Dabar jau truputi geriau.Kiekviena naudota 20 metu analogine Ersa litavimo stotis geriau lituoja. Na, bet tik jei rasi SMD galinčius lituoti antgalius.Smulkiems darbams, tokiems kaip SMD ar klasikiniai komponentai, užtenka lituoklio. Tačiau kas yra HF diapazone ar turi storesnius laidus lituoti greitai taps nepatenkinti.Stoties karšto oro dalis visai nebloga ir viskas kartu verta savo kainos nepaisant išskaičiavimų.Norėčiau pamatyti temperatūros kontrolę karštas oras iki žemiausio lygio iki 50 °C, tada su juo taip pat galite atlikti kai kuriuos darbus su plastiku. Minimali 100°C temperatūra tam akivaizdžiai per karšta. Litavimo galvutė priklauso perprojektavimui. Tai reiškia, kad jis neatitinka geriausių įrenginių klasės. Geras pradinio lygio įrenginys, kurį galite nusipirkti net žinodami apie trūkumus.

Rodyti originalią apžvalgą

Jūs su mumis esate

tinkamose rankose!

Turėdami daug patirties ir siekdami pasiūlyti puikią kokybę, kartu sutaupydami jūsų pinigus, mes kuriame savo stiprius, tvaraus dizaino prekės ženklus „Made in Germany“. Būdami daugiau nei 1 000 000 patenkintų klientų, nuolat kuriame naujus būdus, kaip asmeniškai įgyvendinti individualius norus ir reikalavimus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus