Trustpilot
(6) Atsiliepimai

Aliuminio suvirinimo aparatas - TIG AC/DC - 220 A - 8 metrų kabelis - impulsinis

689,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10021056

|

Modelis: S-ALU 220 PRO

Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Pristatymas apytiksliai gegužės 2 d., ketvirtadienis
5% nuolaida , jei įsigysite bent 3 tokias pačias prekes 10% nuolaida , jei įsigysite bent 5 prekes!
Nustatyti kainą
Už prekę
Nuolaida
689,00 €
689,00 €
0%
2 067,00 €
654,55 €
5%
3 445,00 €
620,10 €
10%
Pagrindinės savybės
  • Darbo ciklas 60 % esant 220 A
  • Maksimali judėjimo laisvė su 8 metrų kabeliu, troso mazgu ir kojiniu pedalu
  • TIG suvirintojas su AC ir DC, tinka ir aliuminiui
  • Tikslus suvirinimas, tiksliai kontroliuojant visus suvirinimo parametrus
  • Reguliuojamos dujų srauto laiko, pulso dažnio, impulso, darbo ciklo ir švaraus pločio vertės
  • Galinga MOSFET technologija su 2/4 taktų perjungimu ir HF uždegimu
Saugūs mokėjimo būdai
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

PRODUKTO APRAŠYMAS

TECHNINĖ INFORMACIJA

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI

Įvertinimai ir atsiliepimai


5.0

Remiantis 6 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

prieš 2 metus Paskelbta Amazon France

ŽINAS

Labai geras produktas, naudotas 6 metus, taigi 4 kaip profesionalas (boilermaker).

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Amazon France

Labai paprasta naudoti

Jei norite išmokti tinkamai suvirinti TIG, rekomenduoju labai išsamų atskirą reguliavimo vadovą. Taip pat jis tinka profesionalams su savo labai ilgu žibintuvėliu

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 metus Paskelbta Amazon Italy

Puiku

Nedidelis įvadas, nesu profesionalas ir turiu mažai patirties suvirinant TIG, kol naudoju suvirintuvą su pakeliamu gaiduku. Mašina atkeliavo anksčiau nei tikėtasi su puikia pakuote, pakuotėje radau didelės sekcijos ir labai ilgus gnybtus ir įžeminimo laidus, tig degiklis yra puikios gamybos su kabeliu, kurio ilgis viršija šešis metrus, pedalas yra visiškai metalinis ir ilgas. kabeliai, tokie kaip degiklio laidas, maksimalią srovę galima nustatyti ant pedalo naudojant šoninį potenciometrą, be to, pedalas gali valdyti gaiduką prijungdamas dviejų polių jungtį, o ne degiklio jungtį, norint padidinti srovę pedalu įjungti jungikliu apačioje dešinėje. Mašina atrodo labai gerai sukonstruota, nežinau ar vidinės dalys yra tinkamos, bet tikiuosi, kad taip, vieninteliai trūkumai yra instrukcijos, labai išsamios dėl saugumo, labai prastos likusios, tačiau jos yra italų kalba, dujų žarna yra skaidraus plastiko gana ilga, bet labai standi, sakyčiau, kad jos kokybė nesutampa su likusia. Skaičiau ir kitų atsiliepimų, kur rašoma, kad aparatas praneša apie išpūstas specifikacijas lyginant su maksimalia srove, gali būti, bet 220 amperų yra daug ir norint juos išnaudoti dar reikėtų Enel maitinimo bent 4500W, išvesties jungtys yra mažiukai, turbūt su 220 A gali turėti problemų ypač jei nėra gerai priveržti, bet galioja tai, kas buvo pasakyta prieš tai (gal nesiekia 220 A ir bet kuriuo atveju aš niekada jų nenaudosiu) asmeniškai aš labai džiaugiuosi, mašina pranoko mano lūkesčius, turint omenyje, kad su pedalu sumokėjau 729 eurus, komplekte radau ir degiklio antgalių komplektą, tris skirtingo skersmens reples volframo elektrodams ir universalų elektrodą, italų gamybos mašinos kainavo tris kartus tiek, nežinau, ar rasiu pagalbos gedimo atveju, bet prieš išleisdamas sumą, lygią itališko automobilio kainai, turiu sudeginti tris. Net nezinau ar galima maitinti su generatoriumi, instrukcijoje nenurodyta, tuoj suzinosiu, kiek domuosi rekomenduociau be jokios abejones, aisku tiems kas ne Turite patirties su TIG mašina, kad susipažintumėte su daugybe komandų, turite su ja šiek tiek pažaisti. Linksmo suvirinimo visiems.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 5 mėnesius Paskelbta Expondo Switzerland

Puikus

Puikiai atitinka aprašymą!! Labai gerai veikia!!!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Amazon Germany

Stamos!

Amerikiečių gyvenimas Europoje ir mašinų kokybės skirtumas yra didžiulis. Paskutinė mano mašina buvo Lincoln 225 TIG, kuri yra didesnė, sunkesnė transformatorinė. Jis pastatytas kaip tankas ir sveria toną. Dabar užsienyje man reikėjo pakeisti mašiną ir visada skeptiškai žiūriu į inverterius, ar jie neatrodo ilgaamžiai. Išbandžiau Stahlwork, mašina atrodė gerai, bet pedalas buvo visiškai siaubingos kokybės. Naudodamasis „Stamos“ pasinaudojau dar viena galimybe, nes mašina turėjo visus man tinkamus kriterijus: analoginius valdiklius, daugybę reguliavimų ir tinkamą kojos pedalą. Viskas, nuo dėžutės, kurioje produktas buvo pristatytas, iki komponentų yra aukščiausios kokybės, įskaitant pedalą! Ši mašina yra labai konkurencinga kaina ir turi visas funkcijas, kurių reikia be skaitmeninių valdiklių. Išbandysiu mašiną nuodugniau ir pateiksiu ataskaitą, bet kol kas ši mašina yra KIETA. Skundai: Kaip pažymėjo ankstesnis apžvalgininkas, dujų jungtis yra tik žarnos spygliuočiai su standžiu skaidriu vamzdžiu. Norėčiau tinkamos aukštos temperatūros dujų žarnos, bet ji veikia. - Pridedamas TIG degiklis yra nepatogus. Man labiau patinka lengvesni, lankstesni CK degikliai (be rankinių valdiklių).- Norėčiau, kad mašina naudotų įprastesnę pasukamo fiksavimo degiklio jungtį.- Naudojant kojinį pedalą, pagrindinis srovės stiprumo valdiklis yra ant pedalo, o ne mašina. Keista, bet aš galiu su tuo gyventi.

prieš 2 metus Paskelbta Amazon Germany

Puikus

Viskas tobula

Rodyti originalią apžvalgą

Jūs su mumis esate

tinkamose rankose!

Turėdami daug patirties ir siekdami pasiūlyti puikią kokybę, kartu sutaupydami jūsų pinigus, mes kuriame savo stiprius, tvaraus dizaino prekės ženklus „Made in Germany“. Būdami daugiau nei 1 000 000 patenkintų klientų, nuolat kuriame naujus būdus, kaip asmeniškai įgyvendinti individualius norus ir reikalavimus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus