Trustpilot
(11) Atsiliepimai

Benzininis šakų smulkintuvas - 6,5 AG - 80 mm

1 079,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10090080

|

Modelis: HT-HECTOR 212T

Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Paruošta išsiuntimui!

Pristatymas apytiksliai gegužės 2 d., ketvirtadienis
5% nuolaida , jei įsigysite bent 3 tokias pačias prekes 10% nuolaida , jei įsigysite bent 5 prekes!
Nustatyti kainą
Už prekę
Nuolaida
1 079,00 €
1 079,00 €
0%
3 237,00 €
1 025,05 €
5%
5 395,00 €
971,10 €
10%
Pagrindinės savybės
  • Galingas — 6,5 AG variklis su 3 600 aps./min. smulkina iki 80 mm skersmens šakas
  • Lankstus — išmetimo piltuvėlis reguliuojamas 90° kampu, galimas šoninis išmetimas
  • Efektyvus 6,5 AG variklis sunaudoja ne daugiau kaip 1,6 l/val.
  • Ilgaamžis — 3,5 l degalų bakas ir 0,6 l alyvos bakas leidžia nepertraukiamai dirbti ilgiau nei 2 val.
  • Mobilus ir stabilus — du dideli pripučiami ratai ir tvirtas plieninis korpusas
Saugūs mokėjimo būdai
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

PRODUKTO APRAŠYMAS

TECHNINĖ INFORMACIJA

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI

Įvertinimai ir atsiliepimai


3.9

Remiantis 11 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

prieš 3 metus Paskelbta Expondo Germany

Padaryk ką nors!

Turime apie 100 m ilgio greitai augančią gyvatvorę. Per kelerius metus susikaupė milžiniškas kiekis iškarpų, kurias dabar pamažu kapoju. Smulkintuvas veikia greitai ir susmulkina viską be pastangų. Puikus prietaisas! Man taip pat teigiama, kad pozicijų keitimas yra be vargo. Aiški pirkimo rekomendacija!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 metus Paskelbta Expondo Ireland

Medienos smulkintuvas HT-Hector 212T

Pristatymo laukė tris savaites, o tai, žinoma, buvo stulbinanti vidurinės koronaviruso pandemijos metu. Atvykus tai buvo tiesioginis dalių rinkinys su veržliarakčiais, tiekiamas darbui. Įpylė variklio alyvos, pripylė benzino baką, pirmą kartą pasukus raktelį įsijungė medienos smulkintuvas. Sveriantis šiek tiek daugiau nei 80 kg, jis yra labai manevringas VIENAM žmogui. Esant 107Dba, jis yra šiek tiek garsus, taip pat buvo ausinės ir, žinoma, akių apsauga, iš karto įjungiau medienos smulkintuvą. Jis labai greitai iš mano sodo išsiuntė didelį kiekį nupjautų šernų, spygliuočių, gyvatvorių ir tt į labai lengvai valdomą mulčio / skaldos masę ir, žinoma, tik dalį pradinio tūrio. „Expondo“ teigia, kad jis gali atlaikyti iki 80 mm skersmens. To skersmens dar nepasiekiau, bet iki šiol smulkintuvas susitvarkė su viskuo, kas į jį padėta. Įspūdingas pasirodymas, rekomenduoju!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta ManoMano France

Labai geras produktas

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 metus Paskelbta Expondo Italy

Puikus smulkintuvas

Nežinojau šios parduotuvės, turiu pasakyti, kad likau teigiamai sužavėtas operatorių darbštumu, prieinamu bet kokiai problemai.Kalbant apie prekę už tokią kainą nieko nerasit su užvedimu su rakteliu, taip pat su traukimu, be to, produktas yra labai tvirtas, gražus ir labai gerai pjaustomas, tikrai rekomenduoju visiems, kurie nori investuoti savo pinigus į profesionalų produktą.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 10 mėnesių Paskelbta Expondo Germany

VIRŠIAUSIAI SKELDŽIAI

Neseniai nusipirkau šį smulkintuvą iš expondo. Užsakymas buvo paprastas, pristatymas greitas, o įrenginys yra TOP. Pakuotė buvo pirmos klasės, o surinkimas buvo lengvas. Smulkintuvas yra galingas ir gali lengvai ištraukti dar didesnes šakas su lapais! Dėl to kapoti smagu. :-)

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 metus Paskelbta Expondo France

Gera masina

Po surinkimo be vargo padariau testą ant mažų. Lauro šakelės ir stambesnės apie 5cm tuopos šakos, geras darbas atitinkantis mano lūkesčius.Matysiu vėliau prie didesnių kiekių.

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta ManoMano France

Naudojau ir pateisino mano lūkesčius. Medžiaga, lengva surinkti. Didesnėms nei 50 mm D šakoms – jokių stebuklų. Labai patenkintas šiuo pirkiniu.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 metus Paskelbta Amazon United Kingdom

Hillvert Hector 212T sodo smulkintuvas/mulčeris

Hillvert Hector 212T sodo smulkintuvas/mulcheris – pristatytas per žadėtą laiką. Atrodo, kad tai patikima mašina ir atliko jai reikalingas užduotis – susmulkino ir mulčiavo didelius krūmų ir gyvatvorių sumažinimo kiekius kartu su mažesniais lapais auginiais. Sumažinti 10 šiukšlių maišelių iki 2 per popietę. Jis yra tokio svorio (apie 80 kg) ir konstrukcijos (oru pripildytos padangos), todėl jį galima lengvai perkelti ten, kur tik reikia. Saugos instrukcijos buvo gautos kartu su mašina, tačiau iš pradžių trūko pagrindinių surinkimo ir naudojimo instrukcijų. Tačiau kai susisiekėme su atitinkamu Expondo skyriumi, jie buvo lengvai pateikti. Expondo norėjo užtikrinti, kad paslauga, kurią gavome iš jų, būtų patenkinama, o kai ši pradinė problema buvo pašalinta, viskas buvo gerai. Jie patikino, kad ateityje su kiekviena siunta bus pridėtos surinkimo ir naudojimo instrukcijos. Esame labai patenkinti mašina.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Expondo Switzerland

Gana gerai padaryta iš pirmo žvilgsnio

Lengvas surinkimas, gerai pagaminta ir tvirta važiuoklė. Puikiai veikia ant smulkių šakų, bet visiškai nesugeba sutraiškyti 80 mm šakų, nuo 40 mm variklis jau užstringa, o 50 mm šakos variklis sustoja! Įleidimo kanalo apsaugos nuo purslų plastikas yra per standus ir prastai sukonstruotas! (keisti guminėmis ir ilgomis juostelėmis, efektyviau! Blogai išsidėstę guolių tepimo antgaliai, ypač pavaros diržo apsaugos pusėje, pasukite 90 laipsnių kampu, kad tepimo antgaliai būtų horizontaliai, lengviau sutepti ir geriau apsaugoti!

Atsakymas iš

Prašau Pranešk mums. Mes visada norime padėti ir tobulėti, tačiau norint tai padaryti, mums reikia jūsų paramos, kad taip nenutiktų ateityje. Kartu mes tai pasieksime.
Rodyti originalią apžvalgą

prieš 7 mėnesius Paskelbta Expondo Finland

Blogiausias įsigijimas gyvenime! Niekas neveikia, o jei tai trunka neilgai. Šlykštus surinkimas iš sugedusių dalių. Net 5 eurų neverta. Galbūt man taip pasisekė, bet tai faktas!

Rodyti originalią apžvalgą

Jūs su mumis esate

tinkamose rankose!

Turėdami daug patirties ir siekdami pasiūlyti puikią kokybę, kartu sutaupydami jūsų pinigus, mes kuriame savo stiprius, tvaraus dizaino prekės ženklus „Made in Germany“. Būdami daugiau nei 1 000 000 patenkintų klientų, nuolat kuriame naujus būdus, kaip asmeniškai įgyvendinti individualius norus ir reikalavimus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus