Naudotojo vadovas pateikiamas keliomis kalbomis. Jei trūksta jūsų kalbos, prašome paprašyti jos per mūsų
kontaktinę formą
Techninė informacija
Produkto aprašymas
Apie prekės ženklą
Įvertinimai ir atsiliepimai
Dažniausiai užduodami klausimai
Techninė informacija
Garso galia
73 dB
Bako talpa
65 l
Maks. vandens temperatūra
92 °C
Vandens suvartojimas per ciklą
1.5 l
Spalva
Pilka
Galia [W]
8600
Lentynos per valandą
30
Įtampa [V]
400
Nominali srovė [A]
12.6
IP apsaugos klasė
IPX4
Matmenys (LxŠxV)
90 x 73 x 141 cm
Svoris
111 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
89 x 76 x 143 cm
Siuntimo svoris
115 kg
Pristatymo pakuotė
{{marketing_meta_keyword_4}} RCDW-01 with rinse aid and detergent dispenser
2 basket inserts 50 x 50 cm
cutlery basket
Delivery WITHOUT mains plug.
Produkto aprašymas
Indaplovė su gartraukiu dideliam kiekiui švarių indų ir blizgančių stiklinių
Indaplovė su gaubtu RCDW-01 puikiai tinka, kai reikia per trumpą laiką išvalyti didelį kiekį indų ir stiklinių! Jis yra labai efektyvus, galingas ir patvarus. Maisto likučiai neturi jokių šansų prieš profesionalią restoranų, viešbučių ar valgyklų indaplovę.
Galingos indaplovės iš Royal Catering maitinimo įrangos
Profesionaliai gastronomijai skirtos indaplovės su gaubtu bendra galia yra 8600 W. Dėl šios galios ji per valandą gali išskalauti iki 30 krepšių, kurių matmenys yra 50 x 50 cm. Kiekvieno įkrovimo talpa yra 65 l, todėl jums nekils problemų pakankamai greitai išvalydami nešvarius indus.
Maksimali skalavimo temperatūra – 92 °C, įstumiama indaplovė pasirūpina net sunkiais nešvarumais ir maisto likučiais. Tuo pačiu metu indaplovė su gartraukiu yra itin ekonomiška – vienam skalavimo ciklui sunaudojama tik 1,5 l vandens.
Gartraukio indaplovės korpusas pagamintas iš kokybiško, gerai apdoroto nerūdijančio plieno, kuris yra itin lengvai valomas ir labai patvarus, pasižymintis dideliu atsparumu korozijai. Be to, ištraukiama indaplovė turi apsaugos klasę IPX4, 12.6 A įvesties srovę ir 400 V darbinę įtampą. Darbinis tūris yra 73 , skalavimo procesas taip pat yra maloniai tylus.