Trustpilot
(9) Atsiliepimai

Automatinė vištų šėrimo įranga - 12 kg - pakojis 980 g

119,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10280039

|

Modelis: WI-CF-120

Mažai atsargų

Paskubėkite! Liko tik keletas vienetų!

Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Paruošta išsiuntimui!

Pristatymas apytiksliai gegužės 2 d., ketvirtadienis
5% nuolaida , jei įsigysite bent 3 tokias pačias prekes 10% nuolaida , jei įsigysite bent 5 prekes!
Nustatyti kainą
Už prekę
Nuolaida
119,00 €
119,00 €
0%
357,00 €
113,05 €
5%
595,00 €
107,10 €
10%
Pagrindinės savybės
  • Praktiška – automatinė lesyklėlė atidaroma pagal vištos svorį ant kojytės
  • Patvarus – atsparus oro sąlygoms ir tvirtas korpusas, pagamintas iš reljefinio aliuminio
  • Saugi – reljefinė aliuminio kojelė neleidžia viščiukams paslysti
  • Erdvus – didelė 12 kg talpa suteikia maisto ilgam
  • Higieniškas – pašarai lieka sandarūs ir išpilstomi tik tada, kai reikia, tiektuvas neleidžia pašarui išsibarstyti
Saugūs mokėjimo būdai
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

PRODUKTO APRAŠYMAS

TECHNINĖ INFORMACIJA

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI

Įvertinimai ir atsiliepimai


4.1

Remiantis 9 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

praėjusiais metais Paskelbta Amazon Germany

Labai gera investicija

Mūsų „Orpis“ ir „Green Layers“ užtruko tik 3 dienas, nes didelė burna galėjo juos suvalgyti... ir todėl, kad aš iš pradžių tiesiog neįdėjau šio keisto pilko kištuko, nes jo susukimo instrukcijos tikrai buvo labai prastos raiškos. nuotraukos, net nezinau kur sis daiktas is tikro priklauso ir kam ta dalis turetu buti skirta...bet kaip tik tai ir buvo didele pagalba, kad dangtelis taip greitai ir trenksmu vel neužsiverstų. Dabar dangtis lėtai ir tyliai nusileidžia, todėl nebekelia grėsmės, o maži gyvūnai vienas kitam kelia, kokie jie puikūs, kai gali atidaryti šią iš pradžių grėsmingą dėžutę valgyti. Labai gražiai pagamintas, o brangus, geras maistas apsaugotas nuo pelių ir žiurkių kaip norėjome. Tiesiog puiku, verta pinigų! Ypač su dideliu Orpingtonu mums buvo svarbu rasti tai, kas valgant turėtų daug vietos. Gaidžiai turi tokius didelius korius, kad kitu atveju susižalotų valgydami iš didžiausių kabančių lesyklų, kai tekdavo suspausti galvas, kad gautų maistą. Visi dabar laimingi, tikrai puiku!

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta Amazon France

Produktas man atrodo geras, tačiau tai nėra nauja pakuotė, kurią gavau

Gautoje pakuotėje nebuvo surinkimo instrukcijos, norėčiau, kad pakuotė būtų tinkamai patikrinta, instrukcijose trūko puslapių, kuriuos tikrai saugojo žmogus, kuris bandė surinkti prieš mane. Atvirai kalbant, tai nėra labai teisinga, likusios instrukcijos, būtent saugos instrukcijos, buvo net suteptos. , Internete teko susirasti trūkstamus puslapius ir daryti ekrano kopijas, tada redagavimas kiek netvarkingas ir piešinys nepakankamai tikslus ir per mažas. paaiškinimai atrodo aiškūs, bet iš tikrųjų trūksta svarbių paaiškinimų, todėl turime atspėti, ką darėme su kai kuriomis veržlėmis, be to, turėjau pridėti 4 mažas veržles prie įdėto varžto, kad pritvirtinčiau didelę juostą prie turgaus kojelės , kitu atveju neatlaikys.. Kitaip surinkta lesyklėlė atrodo gera ir pakankamai tvirta. Mes parodėme kai kurias vištas, o baltosios galiausiai suprato ir parodė kitas.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 9 dienas Paskelbta Expondo Germany

Automatinė lesyklėlė viščiukams

Puikus prietaisas, vištos iš karto sužino, kaip tai veikia.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 metus Paskelbta Amazon Germany

Labai gerai padaryta, bet... Ne daugiau bet! 👍

Medijos nepavyko įkelti.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Esame maloniai nustebinti, kaip gerai Apdorojamas pašarų konteineris. Viskas puikiai nušlifuota, todėl aštrių dėmių nėra. Tai daro žmones ir viščiukus laimingus! 🙂Tačiau meškerykočių sandūrose yra daug laisvumo (žr. nuotraukas), kas mus stebina, nes likusi dalis tikrai tiksliai apdorota.Bet na dėl to ir atimame vieną žvaigždutę. Atvartas taip pat kelia daug triukšmo atidarius, manau, kad tai gana gerai girdite pridėtame vaizdo įraše. Jei naudojant paaiškės, kad nei vienas, nei kitas neturi jokio poveikio ir netrukdo viščiukams, bus grąžinta penkta žvaigždutė.Mums buvo svarbu, kad dėžutė būtų atspari pelėms ar pelėms. Jis sukurtas taip, kad būtų atsparus žiurkėms ir viskas. Apskritai mūsų lūkesčiai buvo patenkinti, o kai kuriais atvejais net viršyti. Pirkimo rekomendacija mums. Atnaujinsime apžvalgą po kelių naudojimo mėnesių. Atnaujinimas 2021 m. gegužės mėn.: Šiandien vištos pagaliau persikėlė ir pirmieji priėjimai atrodo gana gerai. Jei viskas ir toliau klostysis gerai, vadinasi, padarėme viską teisingai ir džiaugiamės galėdami grąžinti penktąją žvaigždutę. Atnaujinimas 2021 m. birželio mėn.: Viščiukai dabar puikiai priima pašarų talpyklą. Žiūrėti vaizdo įrašą. Todėl penktoji žvaigždė sugrįžo. Esame ja labai patenkinti ir mielai rekomenduotume kitiems. Atnaujinimas 2022 m. balandžio mėn.: Deja, dabar yra problemų dėl švelnaus uždarymo mechanizmo. Spenelis visiškai nebeslenka iš laikiklio, žiūrėkite paskutinėje nuotraukoje.Susisiekimas su pardavėju buvo labai geras ir draugiškas. Mums bus atsiųsta atsarginė dalis, deja, tai užtruks kelias savaites. Iki tol dangtis užsidaro be stabdymo.Kol kas paliksime 5 žvaigždutes, nes apskritai esame labai patenkinti maisto indu. Jei ta pati klaida pasitaiko ir su naujuoju užrakinimo mechanizmu, tai neatrodo išimtis ir atitinkamai sumažinsime versiją.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 7 mėnesius Paskelbta Expondo Poland

Komentarų nepateikta.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Amazon Germany

Puiki dalis, bet mano viščiukai to nesupranta

Labai rekomenduojama protingoms vištoms. Gerai pagamintas ir funkcionalus. Deja, net po kelių mėnesių visos trys mano vištos nesuprato, kad reikia užlipti ant jų ir valgyti tik tada, kai lėkštėje yra akmuo. Tačiau gamintojas negali padėti. :D

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Amazon Italy

vištienos tiektuvas

Tai neišsprendė mano problemos

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 6 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Puiki mašina, reikia tobulinti darbą!

Tai mūsų antroji mašina! Kadangi pirmuoju esame labai patenkinti jau 2 metus, tai be užsidarymo amortizatoriaus buvo aišku, kad kitas bus tokio pat modelio!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Produkto idėja puiki... su trūkumais

Užsisakėme dėžutę kaip pavyzdį ir, mūsų nuostabai, mūsų vištos labai gerai ją priėmė ir labai greitai suprato. Deja, pastebėjome, kad abiejose dėžutės pusėse yra nedidelis maždaug 1,0-0,5 mm tarpelis, paklausus klientų centre, buvo pasakyta, kad neteisingai surinkome. Taigi vėl visiškai išardžiau, bet problema išliko. Bet kadangi taip gerai pavyko, užsisakėme dar 3 vnt., t.y. iš viso 4. Spragų taip pat yra. Dar kartą susisiekėme su klientų aptarnavimo tarnyba ir buvo paskelbta, kad negalime tinkamai surinkti gaminio. Taigi mes privertėme ką nors kitą pažvelgti į tai. Deja, atotrūkis neišnyko. Jokio atsakymo iš klientų centro. Deja, klojami miltai išslysta pro tarpus, todėl susidaro didžiulė netvarka. Gaila, už pinigus tikėjausi daugiau.

Atsakymas iš

Sveiki, atsiprašome, kad turite problemų dėl produkto. Susisiekėme su jumis el. paštu, kad išspręstume problemą. Būtinai atsakykite, kad pamatytume, ar yra sprendimas.
Rodyti originalią apžvalgą

Jūs su mumis esate

tinkamose rankose!

Turėdami daug patirties ir siekdami pasiūlyti puikią kokybę, kartu sutaupydami jūsų pinigus, mes kuriame savo stiprius, tvaraus dizaino prekės ženklus „Made in Germany“. Būdami daugiau nei 1 000 000 patenkintų klientų, nuolat kuriame naujus būdus, kaip asmeniškai įgyvendinti individualius norus ir reikalavimus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus