Maisto termometras saugiam mėgavimuisi
Nenorite eiti į kompromisus dėl maisto saugos? Tada naudokite maisto termometrą iš Steinberg Systems! Sprendimas „du viename“ suteikia visas galimybes kontroliuoti maisto temperatūrą. Naudodami programėlę galite palyginti visas vertes su RVASVT gairėmis ir būti nedelsiant informuoti, jei ribinės vertės viršijamos. Naudokite naujausias technologijas, kad gautumėte tikslius rezultatus ir saugiai bei be rūpesčių apdorokite visų rūšių maistą.
Infraraudonųjų spindulių termometras HACCP su papildomu platinos jutikliu
Naudodami infraraudonųjų spindulių termometrą HACCP galite išmatuoti temperatūrą ant paviršiaus taip pat patikimai, kaip kelis centimetrus žemiau. Dėl infraraudonųjų spindulių technologijos paviršių galite nuskaityti akimirksniu, o su platininiu zondu galite gilintis į temperatūrą. Nesvarbu, kokį metodą pasirinksite, tikslius rezultatus gausite greičiau nei per sekundę.
Naudodami programėlę galite suderinti išmatuotus duomenis ir iš karto pamatyti, ar maistas atitinka RVASVT maisto saugos gaires. Norėdami tai padaryti, įrenginys yra prijungtas prie jūsų išmaniojo telefono per „Bluetooth“. Be to, įrenginyje yra integruotas LED indikatorius, suteikiantis informaciją apie temperatūrą ir RVASVT atitiktį. Taigi jūs visada saugiai matysite visus matavimo rezultatus ir galėsite atitinkamai reaguoti.
Jei matuojate infraraudonaisiais spinduliais, galimas matavimo diapazonas nuo -40 iki 300 °C. Platininis zondas, pasižymintis pirmos klasės laidumu, fiksuoja temperatūrą nuo -40 iki 250 °C. Matavimo prietaisas įtikina ±0,6 ℃ / ±1,1 ℉ tikslumu ir 0,1 ℃/℉ skiriamąja geba. Visas vertes galima greitai ir patikimai nuskaityti gausiai suprojektuotame LCD ekrane. Energiją taupančiam darbui maisto matavimo prietaisas turi automatinio išsijungimo funkciją. Galinga įkraunama baterija tiekia įrenginį energijai, kuri, jei reikia, įkraunama iš tinklo.