Trustpilot
(14) Atsiliepimai

Kombinuotas suvirinimo aparatas - 220 A - TIG - MIG - FCAW - MMA

749,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10020131

|

Modelis: S-MTM 220

Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Paruošta išsiuntimui!

Pristatymas apytiksliai gegužės 2 d., ketvirtadienis
5% nuolaida , jei įsigysite bent 3 tokias pačias prekes 10% nuolaida , jei įsigysite bent 5 prekes!
Nustatyti kainą
Už prekę
Nuolaida
749,00 €
749,00 €
0%
2 247,00 €
711,55 €
5%
3 745,00 €
674,10 €
10%
Pagrindinės savybės
  • Lankstus suvirinimas 5 suvirinimo būdais: TIG, MIG/MAG, MMA, FCAW, litavimas
  • TIG suvirinimas su galingu 220 A 60 % darbo ciklu
  • MIG/MAG suvirinimas su mažiau purslų dėl induktyvumo
  • MMA suvirinimas su karštuoju paleidimu, apsauga nuo lipnumo ir lanko jėga
  • Lankstus suvirinimas be papildomų apsauginių dujų su FCAW
Saugūs mokėjimo būdai
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

PRODUKTO APRAŠYMAS

TECHNINĖ INFORMACIJA

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI

Įvertinimai ir atsiliepimai


4.8

Remiantis 14 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

praėjusiais metais Paskelbta Expondo Spain

Nelaimės mašinos gedimas

Galiu pasitikėti tik garantiniu valdymu.

Atsakymas iš

Ačiū už nuomonę. Norime padėti ir tobulėti, bet kad tai nepasikartotų, mums reikia jūsų paramos. Kartu mes tai pasieksime.
Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Expondo Sweden

Nuostabu!

Labai gera mašina, veikia gerokai viršijant lūkesčius! Vairuoti dažniausiai su tig ir aš ir tai veikia labai gerai! Sklandi mašina ir paprasta naudoti! Labai rekomenduojama!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 9 mėnesius Paskelbta Expondo Sweden

Esu daugiau nei patenkinta šiuo suvirinimu. Viską tarp 1–10 mm geležies suvirinate su mag viela ir gavote švarų rezultatą. Mma dirba puikiai. Dar nebandžiau, bet tikėkitės, kad rezultatas bus tobulas. Taigi tikrai rekomenduoju šį produktą.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 metus Paskelbta Amazon France

santyki kokybe kaina 10/10

Dirbu jau 4 metus ir vis dar nenusivyliau.Kaip profesionalus suvirintojas esu pripratęs virinti ESAB pro ir atvirai pasakius neskaitant tipo nustatymų:post gas..ett (liet. TIG) kurių nėra, bet standartiniai nustatymai sureguliuoti pakankamai gerai, kad nereikėtų... degalinė ir apie 3 sekundes, nėra išblukimo, yra 4 kartai šiame modelyje, bet ne per daug erzina.. bet koks TIG degiklis gali "prisitaikyti" (sausas degiklis tik) bendrai pakeitus grunto mygtuko elektros kištuką.. maitinimas geras nuo 15A iki 220A be problemų.. naudoti su argonu (arcal 1 2.5m3) Kalbant apie MIG/MAG, jis taip pat labai gerai veikia 5 kg ritė (vientisas plienas, nerūdijantis plienas, viela su šerdimi), suvirinau 0,8 kieto plieno (iš viso 5 2,5 m3 buteliuko) ant mažo storio 1 mm iki 4 mm plieno ir 1,0 skersmens ant 8/10 mm plieno taip pat.. atvirai kalbant, reguliavimas yra geras, tinka taip pat kaip ESAB, KEMPY pro stoties... tiesiog atkreipkite dėmesį į suvirinimo laiką esant dideliam srovės stiprumui nuolat, degikliai aušinami oru, todėl gali degti, jei virinate ilgiau nei 1 valandą. ,.. lanko jėga toks labai geras gruntas Aš naudoju tik pagrindinį elektrodą (geresnis atsparumas nei rutilas tiems, kam įdomu, kodėl rutilas skirtas "pasidaryk pats") 2,5 arba 3,2 tipo SAFVienintelis neigiamas dalykas yra tai, kad jis nesuvirina aliuminio, bet aš tai žinojo anksčiau..Trumpai Visa tai reiškia, kad kėbului ar grynam ir kietam suvirinimui (vamzdžių gamyba, karkasas ir kt.) ši pozicija atlieka tą darbą, kurį primygtinai rekomenduoju, nes ji turi 3 funkcijas MIG/MAG, TIG, MMA geras santykis kokybe kaina, tik atkreipkite dėmesį, kad norint naudoti TIG ir MIG reikia investuoti dar 2 dujų balionėlius, kurie turi kainuoti bent 500 už butelį.. Manau, kad minimalus žinoti ir man 5 žvaigždutės laukiau 4 metus prieš rašydamas kažkas ir stotis vis dar veikia labai gerai..

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Expondo Germany

Aukščiausias įrenginys

Aš dirbu su įrenginiu jau keletą mėnesių ir iki šiol esu sužavėtas. Jokių gedimų, veikia puikiai.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 6 metus Paskelbta Amazon Germany

Rekomenduojama kiekvienam mėgėjui ir verslui

Sveiki, draugai. Suvirintoją gavau labai greitai. Dabar išbandžiau visus suvirinimo darbus, kuriuos jis gali atlikti. Puikus prietaisas ir pranoko mano lūkesčius. Galiu tik rekomenduoti visiems. Siūlyčiau net kaip mobilųjį įrenginį įmonėms. Viskas ten, viskas ko reikia, labai geros reguliavimo galimybės dėka skaitmeninio valdymo. Įsigijęs argono butelį, nuosavybės butelį, aš padariau teisingą sprendimą. Visada laimingas.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 6 metus Paskelbta Amazon Spain

Labai laiminga

Kalbu apie Stamos Power daugiaprocesinį suvirintuvą - S-MTM 220. Aparatas yra labai atsparioje dėžutėje ir su mediniu dangteliu, kuris garantuoja, kad kelionės metu buvo gerai apsaugotas Mygtukų skydelis aiškiai kokybiškas. kokybė, potenciometrai labai tikslūs liesti, o ekranai puikiai padeda reguliuoti mašiną Prietaiso konstrukcija atrodo atspari, yra 1 mm skardos, o rankena leidžia lengvai transportuoti nors mašina gana gana sunkus . Pervežimui rekomenduočiau naudoti vežimėlį. (su šia mašina galima pasigaminti ir patiems :-))Aprašyme yra priedai, jie kokybiški, degikliai atrodo labai gerai, žarnos pakankamai ilgos, kad būtų patogu dirbti. Srovės kabeliai kali ir stori.Suvirinant(MMA) paleidimas labai geras,elektrodas užsiveda vos paliečiant gabalą bet kokiu intensyvumu.Minimalus intensyvumas MMA 11A,MIG 30A ir TIG 10A. (nors TIG atveju nesu 100% tikras, bet jei ne 10 tai 15A) Maksimalus intensyvumas visais trim atvejais yra 220. Vienintelis dalykas, kuris nerekomenduojamas, tai naudoti volframą, kuris yra su, jis yra raudonos spalvos, o tai rodo, kad jame yra 2% torio. Ir kažkas, ką galima patobulinti, atsižvelgiant į suvirinimo galią, yra tai, kad maksimalus laidas, kurį jis toleruoja, yra 0,8, (minimalus 0,6) gali būti 1,0. Tačiau to negalima kritikuoti, nes apie tai mus informuoja jo techninės charakteristikos.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Expondo Switzerland

visiškai patenkintas

Prietaisas mane įtikino ir expando aptarnavimas labai patogus ir nebiurokratiškas, galiu tik rekomenduoti.

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta Expondo Belgium

Klausimas

Sveiki, ar su šia stotele galime virinti aliuminį ir koks skirtumas nuo S MTM 220UK modelio?

Atsakymas iš

Tai geras klausimas. Skambinkite mums +33 9 72 35 50 85 arba parašykite mums [email protected]. Imkitės veiksmų naudodami expoDO.
Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Expondo France

Klausimas

Sveiki, ar yra priedų?

Atsakymas iš

Sveiki, taip, pristatyme nurodytos dalys yra įtrauktos į šią prekę.
Rodyti originalią apžvalgą

Jūs su mumis esate

tinkamose rankose!

Turėdami daug patirties ir siekdami pasiūlyti puikią kokybę, kartu sutaupydami jūsų pinigus, mes kuriame savo stiprius, tvaraus dizaino prekės ženklus „Made in Germany“. Būdami daugiau nei 1 000 000 patenkintų klientų, nuolat kuriame naujus būdus, kaip asmeniškai įgyvendinti individualius norus ir reikalavimus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus