Trustpilot
(5) Atsiliepimai

Plazminis pjaustytuvas - 65 A - 400 V - IGBT - HF - darbo ciklas 100 % uždegimas

389,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10021418

|

Modelis: S-PLASMA 60U

Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Paruošta išsiuntimui!

Pristatymas apytiksliai gegužės 2 d., ketvirtadienis
5% nuolaida , jei įsigysite bent 3 tokias pačias prekes 10% nuolaida , jei įsigysite bent 5 prekes!
Nustatyti kainą
Už prekę
Nuolaida
389,00 €
389,00 €
0%
1 167,00 €
369,55 €
5%
1 945,00 €
350,10 €
10%
Pagrindinės savybės
  • Galingas – maksimali 65 A pjovimo srovė, 100 % darbo ciklas
  • Aiškiai išdėstyta – valdymo pultas su LED ekranu, manometru ir valdymo ratuku
  • Efektyvus – modernus IGBT inverteris ir HF uždegimas
  • Tikslus – greitas, be deformacijų pjovimas iki 22 mm medžiagos storio
  • Mobilus – kompaktiški matmenys ir nešiojimo rankena
Saugūs mokėjimo būdai
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

PRODUKTO APRAŠYMAS

TECHNINĖ INFORMACIJA

Įvertinimai ir atsiliepimai


4.2

Remiantis 5 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

prieš 8 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Pilna rekomendacija.

Pagal visas nuomones internete apie šį įrenginį taip pat rekomenduoju. Perskaičiau daug teigiamų įrašų ir tai paskatino mane nusipirkti pjaustytuvą. Neabejotinai galiu jį rekomenduoti toliau ir pridėti dar vieną teigiamą nuomonę apie šį įrenginį. Greitas pristatymas, prekė buvo pristatyta kitą dieną, gerai supakuota. Trumpos ir tikslios instrukcijos su saugos pastabomis. Labai paprasta sąsaja, lengvas įrenginio valdymas - viskas gerai.Dėl pjovimo testo įdėsiu trumpą video YT - tikrai gerai atrodo.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 8 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Puikus!

Tiesą sakant, plazminis pjaustytuvas mane tikrai sužavėjo. Patogumas vartotojui yra nuostabus – sąsaja tokia paprasta, kad man net nereikėjo per daug apie tai galvoti. Bet tada spektaklis! Beprotybė! Tikrai sukrėtė, o techniniai duomenys visiškai atitiko realybę, kas mane tikrai nustebino. Instrukcija taip pat buvo labai gerai atlikta ir man labai padėjo. Tai lengva naudoti, o pasirodymas jus pribloškia. Pridėkite greitą pristatymą, saugią pakuotę ir išradingą vadovą – tobula!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 8 mėnesius Paskelbta Expondo Poland

Geriausias pjaustytuvas

Labai geras pasirinkimas. Iš pradžių žiūrėjau skeptiškai, nes neradau vaizdo įrašų apie produktą, todėl nežinojau, ko tikėtis ar kaip atrodys pjūvis. Internete radau tik keletą atsiliepimų. Ir viskas. Tai, kas galiausiai mane įtikino jį nusipirkti, buvo palyginti maža kaina, 65A ir tikrai galingas ciklas. Tai atrodė neįtikėtina tokiam kainų diapazonui. Tačiau keletas teigiamų nuomonių internete parodė, kad parametrai atrodė realūs arba bent jau labai artimi tikriems. Galiu patvirtinti, kad tai tikrai geras pasirinkimas. Priklausomai nuo darbo, ciklas gali būti trumpesnis, bet tai tikriausiai priklauso nuo aplinkos sąlygų suvirinimo metu. Pjūvis neaptaškytas, viskas gražiai išpūsta. Jis tikrai gerai ir greitai susitvarko su storesnėmis medžiagomis. Vienu žodžiu, produktas tikrai vertas jūsų dėmesio. Galinė korpuso dalis šiek tiek girgžda, tačiau ją būtų galima patobulinti – nes visas įrenginys atrodo tikrai solidžiai. Prietaisas atkeliavo be kištuko ir jo nebuvo komplektacijoje (400V), kas yra gana standartinė 3P ir tokiai kainai didelių priekaištų neturiu, bet geriau būtų komplekte. Kitas privalumas yra valdymo paprastumas, nėra mygtukų – viskas lengvai valdoma. Apibendrinant, TAI VERTA!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 9 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Komentarų nepateikta.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 6 mėnesius Paskelbta Expondo Slovakia

plazminis pjaustytuvas 65 A

Nebuvo pateiktas tinkamas įžeminimo kabelis, todėl negalite rasti atsakymo į šią problemą. Kažkokios nuorodos kur neveikia, tai visai šiai parduotuvei sukuria blogą įvaizdį!

Rodyti originalią apžvalgą

Jūs su mumis esate

tinkamose rankose!

Turėdami daug patirties ir siekdami pasiūlyti puikią kokybę, kartu sutaupydami jūsų pinigus, mes kuriame savo stiprius, tvaraus dizaino prekės ženklus „Made in Germany“. Būdami daugiau nei 1 000 000 patenkintų klientų, nuolat kuriame naujus būdus, kaip asmeniškai įgyvendinti individualius norus ir reikalavimus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus