Trustpilot
(69) Atsiliepimai

Spragėsių aparatas - raudonas

319,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10010087

|

Modelis: RCPR-16E

Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Paruošta išsiuntimui!

Pristatymas apytiksliai gegužės 2 d., ketvirtadienis
5% nuolaida , jei įsigysite bent 3 tokias pačias prekes 10% nuolaida , jei įsigysite bent 5 prekes!
Nustatyti kainą
Už prekę
Nuolaida
319,00 €
319,00 €
0%
957,00 €
303,05 €
5%
1 595,00 €
287,10 €
10%
Pagrindinės savybės
  • Didelė galia — dėl 1 600 W galios per valandą galima paruošti iki 5 kg spragėsių
  • Komplekte yra priedai — matavimo šaukštas ir mentele
  • Darbo sauga – tefloninė danga, maišymo sistema ir apsauga nuo perkaitimo
  • Patogus – komfortiškas valdymas su vidaus apšvietimu
  • Lengva valyti — nerūdijančio plieno konstrukcija ir gerai apgalvotas dizainas
Saugūs mokėjimo būdai
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

PRODUKTO APRAŠYMAS

TECHNINĖ INFORMACIJA

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI

Įvertinimai ir atsiliepimai


4.6

Remiantis 69 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

prieš 7 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Mažas spragėsių aparatas

su dideliu pasirodymu. Danga puode galėtų būti geresnė, bet produktas yra puikus pagal kainą.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 5 mėnesius Paskelbta Expondo France

Puikus

greitas ir reikalavimus atitinkantis pristatymas

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 6 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Mažas spragėsių aparatas

kuri nėra tokia maža. Kiek nustebau, kai atkeliavo didžiulė pakuotė. Labai gera masina uz tokia kaina. Pažiūrėkime, ką atneš laikas.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 4 metus Paskelbta Amazon Italy

puikus produktas

pagal aprašymą

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 mėnesius Paskelbta Expondo Czech Republic

Super spragėsiai

Puikiai tinka už kainą Greitas pristatymas 👍

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 5 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Puiki mašina

Tikrai puikus aparatas

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 8 metus Paskelbta Amazon Germany

Labai grazu...

Tikrai puikus aparatas...Greitas pristatymas,lengvai "sustatyti"puikus rezultatas...Deja aparatas mums buvo kiek per didelis ir "jie" be problemu atsiuntė atgal!Puiki rekomendacija!!!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 8 metus Paskelbta Amazon Germany

Rinkliava

Aparatą nepertraukiamai naudojome dvi dienas po 8 valandas ir turiu pasakyti, kad spragėsiai buvo labai skanūs. Aparatas gamina puikų spragėsį ir už tokią kainą tiesiog nepralenkiamas.Puikiai įsigyčiau dar kartą.Išskyrus valymą,reikia šiek tiek prisukti ir išardyti, bet po 16 valandų be pertraukos tai daugiau nei priimtina.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 11 metų Paskelbta Amazon Germany

Populiariausias kukurūzų spragėsių gamintojas

Jei norite tikrų spragėsių, kurios iš tikrųjų būtų padengtos cukrumi, t.y. karamelizuotos – o ne tik pabarstytos cukrumi, būtinai naudokite šį aparatą. Čia gaminama tikra poppornografija, o ne tik pūsti ledai su cukraus pabarstukais. Dėl savo išmatavimų prietaisas tik ribotai tinkamas naudoti buityje – bet jei mėgstate namuose su draugais organizuoti kino vakarą, ar namuose nuolat laksto saujelė nykštukų, ar dažnai suplanuotas vaikų gimtadienio vakarėliui, šis aparatas yra puikus pasirinkimas jums. Kalbant apie svorį, tikrai nelengva pasikišti po pažastimi, bet dviems žmonėms vis tiek patogu transportuoti. - Todėl verta šią mašiną pastatyti ant tvirto stalo su ratukais, tada galėsite lengvai leisti jai veikti šalia televizoriaus ir, pasibaigus filmų vakarui, sumesti atgal į saugyklą. Mašina tokia didelė, kad Jūs negalite Nudeginti rankas ant korpuso, kaip yra kai kurių kitų mažų mašinų atveju, kai bandote išimti spragėsius. Kalbant apie darbo kokybę, mašina vis tiek verta pinigų – ypač jei prieš tai palyginsite kainas. Tačiau jei norite stiklų ar vertinate vienodus tarpų matmenis, teks gerokai giliau kapstytis į kišenes ir šiuo prietaisu tikrai nepasidžiaugsite Mašiną labai lengva valyti, nes beveik viską galima išardyti be įrankiai. Tačiau su nepridegančia danga puode reikia elgtis kaip su žaliu kiaušiniu, tai tikra - bet ir vienintelė - silpnoji mašinos vieta. Aparatas spragėsius pagamina labai greitai, pakrovimo tūrio pakanka net didesniems renginiams ir yra maitinamas iš viršuje šiltos ir traškios lempos bei kaitinimo gyvatuko iš apačios. Be to, atitinkamą mašinos veikimo būseną galima valdyti naudojant tris jungiklius, šviesą su kaitinimo spirale, kukurūzų spragėsių puodą ir maišytuvą kukurūzų spragėsių puode, kad galėtumėte ilgai laikyti kukurūzų spragėsius šiltus mašinoje nesijaudindami dėl. likučiai puode dega Taigi, jei norite tikrų spragėsių ir kartais reikia didesnio kiekio, šis aparatas jums tikrai patiks.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 7 metus Paskelbta Amazon Germany

Geilomat!

Kokia dalis! Jei rimtai, tai iš pradžių žiūrėjau kiek skeptiškai, juolab kad išpakavęs iš karto viduje radau stiklo šukes. Bet tai, matyt, buvo nelaimingo atsitikimo pakavimo metu likučiai. Bet kokiu atveju viskas buvo ir yra nepažeista ir veikia puikiai.Aštrių briaunų neradau. Vienintelis dalykas, kurį galbūt turėtumėte padaryti, tai atidžiau pažvelgti į puodo laikiklį ir galbūt šiek tiek „palenkti“; Nes kažkada puodas proceso metu iššoko iš laikiklio ir visi riebalai gražiai pasiskirstė griežinėliais. Priežastis buvo ta, kad spraginti kukurūzų spragėsiai kažkaip užstrigo dangteliu, todėl puodas buvo išstumtas iš laikiklio. Bet tai buvo unikalus dalykas. Spragėsių aparatas puikiai atliko savo darbą ir visiems patiko skonis..."...geresnis nei kine..." yra tik pareiškimas!

Jūs su mumis esate

tinkamose rankose!

Turėdami daug patirties ir siekdami pasiūlyti puikią kokybę, kartu sutaupydami jūsų pinigus, mes kuriame savo stiprius, tvaraus dizaino prekės ženklus „Made in Germany“. Būdami daugiau nei 1 000 000 patenkintų klientų, nuolat kuriame naujus būdus, kaip asmeniškai įgyvendinti individualius norus ir reikalavimus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus