Trustpilot
Išpardavimas
(6) Atsiliepimai

Namų alaus virimo aparatas - 30 litrų - 2 500 vatų

339,00 € 439,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10010891

|

Modelis: RCBM-40N

Garantuojama mažiausia kaina
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Pristatymas apytiksliai gegužės 2 d., ketvirtadienis
5% nuolaida , jei įsigysite bent 3 tokias pačias prekes 10% nuolaida , jei įsigysite bent 5 prekes!
Nustatyti kainą
Už prekę
Nuolaida
339,00 €
339,00 €
0%
1 017,00 €
322,05 €
5%
1 695,00 €
305,10 €
10%
Pagrindinės savybės
  • Pilnas alaus virimo rinkinys su rankiniu ir automatiniu valdymu su iki 9 pasirenkamų programų
  • Automatinis režimas ir saugojimo funkcija – geriausios alaus gaminimo pradedantiesiems funkcijos
  • Patogus LCD ekranas su jutikliniu skydeliu, leidžiančiu nustatyti temperatūrą, galią ir virimo laiką
  • Efektyvus 2500 vatų galingas kaitinimo elementas, kurį galima tiksliai reguliuoti 0,1 laipsniu iki 100 °C
  • Paprastas valdymas – nuimamas grūdų konteineris, cirkuliacinis siurblys ir drenažo čiaupas bei nerūdijančio plieno panaudojimas
Saugūs mokėjimo būdai
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

PRODUKTO APRAŠYMAS

TECHNINĖ INFORMACIJA

Įvertinimai ir atsiliepimai


4.3

Remiantis 6 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

praėjusiais metais Paskelbta Expondo Poland

Esu labai patenkintas pirkiniu.

Palyginti su tradiciniu trynimu puode ant degiklio, virimas šiame virdulyje yra tikras malonumas. Tik bazuko filtras yra neefektyvus, greitai užsikemša, todėl reikia keisti filtravimo būdą po šokinėjimo, ypač naudojant granules. Rekomenduoju prekę.

Atsakymas iš

Ačiū už nuomonę. GERA idėja yra tai, kas mums labai patinka! Mes pažvelgsime į tai ir padarysime viską, kad tai įgyvendintume!
Rodyti originalią apžvalgą

prieš 11 mėnesių Paskelbta Expondo Poland

Tai daro tai, ko reikia!

Sistema kaip įprastuose Grainfather katiluose, tik pigiau, laikiau 8-tu katilu (o šiame katile 1), bet rankiniu režimu, ir teko priprasti prie įrangos, kad patikrinčiau ar ji daro tai, ką turėjo pliusas: - automatinis kaitinimas tam tikrą laiką - magnetinis siurblys pats maišosi, todėl gaunamas didesnis salyklo efektyvumas - pakaitinus salyklą lengva išnešti į lentyną viduje. katilą ir pilant vandenį pašalinama likusi košė, paliekant tik lukštus - galimybė automatiškai nustatyti visą procesą Trūkumai: - temperatūros jutiklis rodo 2 laipsniais žemesnę (tai nuolat aukšta temperatūra, todėl lengva reguliuoti ir nesukelia problemų) - komplekte nėra aušinimo spiralės (nebūtina, bet pagerina užvirinio skonį) - Bazooka filtras per trumpas ir lengvai užsikemša nepaisant naudojamų maišelių granuliuotiems apyniams , turėjau jam šiek tiek padėti Bendras įvertinimas: Puiku, nereikia stovėti prie jo kaip prie puodo, maišant ir reguliuoti temperatūrą, sverdamas kitą partiją nustatau automatinį režimą ir einu žiūrėti serija :)

Atsakymas iš

Dėkojame už teigiamą ir skatinančią nuomonę. Tikimės, kad ir ateityje galėsime padėti siekti užsibrėžtų tikslų. Geros dienos!
Rodyti originalią apžvalgą

prieš 4 metus Paskelbta Expondo Germany

Labai geras prietaisas uz prieinama kaina

Gerai, iki šiol įrenginį naudojau tik du kartus, bet jis padarė tiksliai tai, ką turėjo. Puiku! Kadangi iš pradžių turėjau keletą problemų su įrenginiu, o vėliau turėjau jį pakeisti, taip pat galiu pasakyti, kad palaikymas yra nepriekaištingas ir draugiškas. Apskritai, gerai suapvalintas reikalas. Jau laukiu daugiau alaus gaminimo dienų, nes šis įrenginys labai palengvina ir galiu toliau jį išbandyti. Bet vis tiek galiu pasakyti, kad prietaisas yra gerai ar labai gerai pagamintas, siurblys veikia gerai ir palaikoma temperatūra.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Amazon Germany

Alaus virimo proceso automatizavimas nuo misos virimo pradžios iki pabaigos

Įvadas 2021 m. pradžioje retkarčiais pradėjau virti alų asmeniniam naudojimui. Registracija muitinėje Norėdami tai padaryti, pirmiausia užregistravau projektą muitinėje. 200 litrų asmeniniam naudojimui Vokietijoje neapmokestinami. Jūs pranešate apie tai atsakingai muitinės įstaigai. Motyvacija Aš tai pradėjau nuo puodo ir fermentacijos kibiro. Tai gerai, bet dabar norėjau, kad būtų patogiau. Peržiūrėjau įvairius virimo virdulius ir išsirinkau šį virdulį.Kadangi karts nuo karto verdame tik privatiems tikslams, užtenka ir 30 litrų varianto Pakuotė Virdulys į namus atkeliauja labai saugiai supakuotas. Kai kurios surinkimo dalys, pvz., košės vamzdis, yra viršuje po dangteliu. Čia taip pat rasite naudojimo instrukcijas (daugiakalbių).Įrengimas paprastas.Techninis Pripildymo kiekis litrais ir galonais (JAV) yra įspaustas į virdulį. Taip lengviau tikslingai įpilti vandens.Vidinį kibirą, kuriame yra panaudoti grūdai, sukamuoju judesiu galima pakabinti žiedu viršutiniame krašte. Tai palengvina skalbimą – misa išsiurbiama į dugną, o po to išeina į šonus vamzdyje. Viršuje yra vožtuvas, per kurį reguliuojamas srautas. Tada misa per žarną pumpuojama per skylutę stikliniame dangtyje ir viskas nuolat juda. Kokius virimo veiksmus perima virdulys? Virdulys perima visą virimo procesą nuo pirmo kaitinimo iki misos virimo pabaigos Procesui naudojamas programavimo blokas. Čia galite išsaugoti 9 receptus su 9 žingsniais. Receptai turi numerius ir sąraše surašote, kuris skaičius ką reiškia. Arba galite virti rankiniu būdu. Kai tik košė užvirsta, aparatas automatiškai praneša apie apynių pridėjimą.Pabaigus virti misą, į virdulį įkišama aušinimo kilpa. Mūsų turi 10 kilpų. Tada misa per maždaug 30 minučių atšąla iki 30–20 laipsnių, kai užpildomas didžiausias kiekis. Dabar leidžiate misai nutekėti per čiaupą į fermentacijos kibirą ir prasideda fermentacija. Taigi jūs turite laisvas rankas ir procesas vyksta automatiškai. Temperatūra gali būti reguliuojama 0,1 C/F laipsnio žingsniais, o šildymo galia – 100 W žingsniais. Parametrai, su kuriais dirbate, yra šildymo galia, laikas ir temperatūra. Valdymas veikia labai tiksliai ir gausite pasikartojantį virimo rezultatą.Nebūtinai visada reikia pripildyti virdulį pilną, galima užvirti ir mažesnius kiekius Tolesnės išlaidos Be virdulio reikia aušinimo kaušelio. Turime apynių maišelį arba sietelį su 10 kilpų ir 26 cm skersmens. Apynius čia dedate verdant košę. Taip išsaugomas apynių dumblas virdulyje ir palengvinamas valymas.Jei reikia, virdulio išorę uždenkite izoliaciniu kilimėliu. Taip katilo temperatūra palaikoma pastovesnė.IšvadaNamuose gausite virimo sistemą, kuri vienu ypu gali išvirti iki 25 litrų alaus. Alaus gaminimo procesas yra automatizuotas iki fermentacijos. Darbas labai tvarkingas, viskas tvarkinga.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 metus Paskelbta Expondo Germany

Didelis palengvėjimas verdant alų

Įvadas Karts nuo karto asmeniniam naudojimui alų pradėjau virti 2021 m. pradžioje. Registracija muitinėje Norėdami tai padaryti, pirmiausia užregistravau projektą muitinėje. 200 litrų asmeniniam naudojimui Vokietijoje neapmokestinami. Apie tai pranešate atsakingai muitinės įstaigai. Motyvacija Tai pradėjau nuo puodo ir fermentacijos kibiro. Tai gerai, bet dabar norėjau, kad būtų patogiau. Peržiūrėjau įvairius alaus virdulius ir nusprendžiau pasirinkti šį virdulį. Kadangi verdame tik retkarčiais asmeniniais tikslais, užtenka 30 litrų versijos. Įpakavimas Virdulys į namus atkeliauja labai saugiai supakuotas. Kai kurios surinkimo dalys, pvz., košės vamzdis, yra viršuje po dangteliu. Čia taip pat yra naudojimo instrukcijos (daugiakalbis). Surinkimas lengvas. Techninė informacija Ant virdulio nurodytas užpildymo kiekis litrais ir galonais (JAV). Taip lengviau tikslingai įpilti vandens. Vidinį kibirą, kuriame yra panaudoti grūdai, galima pakabinti žiedu viršutiniame krašte jį sukant. Tai palengvina valymą. Misa išsiurbiama į dugną, o po to išeina į šonus vamzdyje. Viršuje yra vožtuvas, per kurį reguliuojamas srautas. Tada misa per žarną pumpuojama per skylę stikliniame dangtelyje ir viskas nuolat juda. Kokius virimo veiksmus atlieka virdulys? Virdulys perima visą virimo procesą nuo pirmojo kaitinimo iki misos virimo pabaigos. Procesui naudojamas programavimo blokas. Čia galite išsaugoti 9 receptus su 9 žingsniais. Receptai turi numerius ir sąraše surašote, kuris skaičius ką reiškia. Arba galite virti rankiniu būdu. Aparatas automatiškai praneša apie apynių pridėjimą, kai košė užvirsta. Baigus virti misą, į virdulį įkišama aušinimo kilpa. Mūsų turi 10 kilpų. Tada misa maždaug per 30 minučių atšąla iki 30–20 laipsnių, kai užpildomas didžiausias kiekis. Dabar misa per čiaupą nupilama į fermentacijos kibirą ir prasideda fermentacija. Taigi jūsų rankos yra laisvos ir procesas vyksta automatiškai. Temperatūra gali būti reguliuojama 0,1 C/F laipsnio žingsniais, o šildymo galia – 100 W žingsniais. Parametrai, su kuriais dirbate, yra šildymo galia, laikas ir temperatūra. Valdymas veikia labai tiksliai ir gausite pasikartojantį virimo rezultatą. Nebūtinai visada turite pripildyti virdulį pilną, galite virti ir mažesnius kiekius. Tolesnės išlaidos Be katilo, jums reikia aušinimo kaušelio. Turime vieną su 10 kilpų ir 26 cm skersmens. Apynių maišelis arba sietelis. Apynius čia dedate verdant košę. Tai sutaupo apynių dumblą virdulyje ir palengvina valymą. Jei reikia, katilo išorę uždenkite izoliaciniu kilimėliu. Taip katilo temperatūra išlieka pastovesnė. Išvada Namuose gausite virimo sistemą, kuri vienu ypu gali išvirti iki 25 litrų alaus. Alaus gaminimo procesas yra automatizuotas iki fermentacijos. Darbas labai tvarkingas, viskas tvarkinga.

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta Expondo France

Apdegęs bako dugno tarpiklis

Mašina yra geros kokybės, bet po mano pirmojo užvirinimo sudegė bako apačioje esanti tarpinė. Nebegaliu naudoti bako be šio sandariklio ir nežinau, kur jį rasti. Prašau padėkite man!

Atsakymas iš

Dėkojame tau už susisiekimą su mumis. Norime jums padėti ir nuolat tobulėjame, tačiau norėtume jūsų pagalbos, kad jūsų problema nepasikartotų ateityje. Kartu mes ten pasieksime.
Rodyti originalią apžvalgą

Jūs su mumis esate

tinkamose rankose!

Turėdami daug patirties ir siekdami pasiūlyti puikią kokybę, kartu sutaupydami jūsų pinigus, mes kuriame savo stiprius, tvaraus dizaino prekės ženklus „Made in Germany“. Būdami daugiau nei 1 000 000 patenkintų klientų, nuolat kuriame naujus būdus, kaip asmeniškai įgyvendinti individualius norus ir reikalavimus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus