Mėsos pjaustykle efektyviai supjaustykite ingredientus juostelėmis
Nesvarbu, ar salotoms, makaronams, ar Ciuricho stiliaus pjaustyta mėsa – juostelėmis supjaustyta mėsa yra daugelio patiekalų dalis. Veiksmingiausias vienodo pjaustymo būdas yra maitinimo prekių ekspertų Royal Catering mėsos pjaustyklė. Per kelias sekundes paruošiamas didelis kiekis trokštamų juostelių, kad galėtumėte jas panaudoti savo patiekalams. Mašina taip pat supjausto vienodas jautienos, vištienos ar kiaulienos juosteles, kad būtų galima paruošti tolesniam apdorojimui mėsmale.
Mėsos pjaustyklė lygioms mėsos juostelėms
Pjaustyklės dizainas yra paprastas ir efektyvus. Korpusas pagamintas iš patvaraus ir maistui saugaus Nerūdijantis plienas, atitinkančio visus viešojo maitinimo pramonės higienos standartus ir turi būtiną stabilumą dideliems mėsos kiekiams apdoroti. Didelė maisto gabalėlių laikymo vieta supaprastina mėsos gabalų apdorojimą. Jie nukreipiami per angą su apsauginiu dangteliu link besisukančių peilių, kurie traukia mėsą į prietaisą 96 aps./min. greičiu ir supjausto vienodomis juostelėmis. Po ašmenimis mėsos juostelės patenka į konteinerį, kurį turite paruošti.
Mėsos pjaustyklės šerdis yra mašinos viduje esantis pjovimo mechanizmas. Tai garantuoja tolygų mėsos apdorojimą su fiksuotu peilių pjovimo pločiu. Galite naudoti 3 (yra komplekte), 4 arba 5 mm pločius, kuriuos įrenginiui siūlo Royal Catering. Stabiliame plieniniame rėme, kuris visiškai įstumiamas į mėsos juostelių pjaustyklę, yra pjaustymo volai su tolygiai išdėstytais peiliukais. Pjovimo mechanizmas yra maitinamas mašinos ir nuolat pjausto mėsos gabalėlių juosteles, kurios tiekiamos į mašiną.
Pjovimo ritinėlių keitimas yra visiškai saugus. Vos pakėlus dangtelį su pildymo anga, variklis automatiškai sustoja. Taip išvengiama sužalojimų keičiant peilius ir eksploatacijos metu. Mėsos pjaustyklė turi keturias gumines kojeles, kurios sumažina vibraciją ir užtikrina malonų darbą, pavyzdžiui, tvirtą pagrindą.
Ar norite pjaustyti kiaulieną, vištieną ar jautieną, nuspręskite patys, tačiau mėsa turi būti be kaulo gabalėlių, kad prietaisas veiktų sklandžiai ir su geriausiu rezultatu.