Trustpilot
(13) Atsiliepimai

Indukcinė viryklė - 2 x 22 cm - nuo 60 iki 240 °C - laikmatis

229,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10011748

|

Modelis: RCIC-1800P6

Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Paruošta išsiuntimui!

Pristatymas apytiksliai gegužės 3 d., penktadienis
5% nuolaida , jei įsigysite bent 3 tokias pačias prekes 10% nuolaida , jei įsigysite bent 5 prekes!
Nustatyti kainą
Už prekę
Nuolaida
229,00 €
229,00 €
0%
652,65 €
217,55 €
5%
1 030,50 €
206,10 €
10%
Pagrindinės savybės
  • Universali – įvairiems maisto ruošimo būdams dėl temperatūros diapazono nuo 60 iki 240 °C, laikmačio ir našumo lygių nuo 500 iki 3 500 W
  • Suderinama – su indukciniais indais, kurių pagrindo skersmuo iki 26 cm
  • Intuityvi – dėl temperatūros, laikmačio ir našumo mygtukų bei LED ekrano
  • Nereikalaujanti daug priežiūros – nerūdijantis plienas ir stiklo keramika yra lengvai valomi ir labai patvarūs
  • Saugumas – dėl indukcijos ir integruotos apsaugos nuo perkaitimo
Saugūs mokėjimo būdai
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

PRODUKTO APRAŠYMAS

TECHNINĖ INFORMACIJA

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI

Įvertinimai ir atsiliepimai


4.8

Remiantis 13 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

prieš 6 mėnesius Paskelbta Expondo France

kepimo skarda

puikus produktas, laikui bėgant nėra ko skųstis

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta Amazon Germany

Patarimas tarp įprastų paslaugų teikėjų

Visų pirma, turiu pasakyti, kad atlikau daug tyrimų ir palyginau daugybę prekių ženklų, galiausiai pasirinkau tarp Royal Catering ir Hendi produktų. Abu yra puikūs, bet turiu pasakyti, kad po kai kurių bandymų tapo aišku, kad beveik niekam, išskyrus namų aludarius ir wok virėjus, nereikia nereikalingos Hendi galios. Kita vertus, RC yra labai kompaktiškas ir gerai apgalvotas. Forma, tinkanti net ir mažiausiems Virtuvės komplektai telpa be didelių gabaritų Dideli pranašumai, kurie anksčiau buvo neįvertinti: 1. Visiškai malonus ir tylus veikimo tonas / aukštų dažnių garsiakalbis, kuris yra retenybė tarp indukcinių viryklių.2. Greitas ir efektyvus vėdinimas. Tai nėra paprastas laikmatis po įrenginio išjungimo, o veikiau matuoja faktinę temperatūrą įrenginyje ir todėl beveik iš karto 99% atvejų išjungia ventiliatorių (tai paprastai yra tyliau nei konkurentai).3. Temperatūros palaikomos tiksliai (išskyrus 100°C, kur prietaisas linkęs siekti 105-110 ir nors nuolat nesijungs, bet kai kuriuos patiekalus gali perkepti). Prietaisas iš esmės persijungia daug rečiau nei Hendi ir atidžiau artėja prie temperatūrų.4. Kepant nėra jokių trūkumų – jei naudojate gerą keptuvę, įprastai buitiniam kiekiui tinkamas kepimo temperatūras pasieksite taip pat greitai, kaip ir su galingesniais modeliais. Neturėtumėte apsigauti dėl 1800 W – čia naudojamos kur kas geresnės ritės nei pigiuose modeliuose, kur beveik niekas nepraeina. Galiu patvirtinti 22cm ritės dydį.5. Ritės verkšlenimo visai nėra (pasireiškia didelėje dalyje modelių).6. Apačioje turi gerai apgalvotas ventiliatorių tarpus, kurie tiekia ventiliatorius net jei ne visos išorinės kojelės yra vietoje.Įrenginį šiek tiek pigiau gavau tiesiai iš to paties importuotojo, bet ir čia norėjau pagirti nes tai yra labai neįvertinta dėl kokybės, kurią gaunate.

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta Expondo Germany

Vidinis patarimas

Visų pirma turiu pasakyti, kad daug tyrinėjau ir palyginau daugybę prekių ženklų. Atsidūriau tarp Royal Catering ir Hendi produktų. Abu yra puikūs, bet turiu pasakyti, kad po kai kurių bandymų tapo aišku, kad beveik niekam, išskyrus namų aludarius ir wok virėjus, nereikia perteklinės Hendi galios. Priešingai, RC yra itin kompaktiškos ir gerai apgalvotos formos, kuri tilps net į mažiausius virtuvės įrenginius, nebūdama didelių gabaritų. Dideli privalumai, kurie anksčiau buvo neįvertinti, yra šie: 1. Visiškai malonus ir tylus veikimo tonas / aukštų dažnių garsiakalbis, kuris yra retenybė tarp indukcinių viryklių. 2. Greitas ir efektyvus vėdinimas. Tai nėra paprastas laikmatis po įrenginio išjungimo, o veikiau matuoja tikrąją temperatūrą įrenginyje ir todėl beveik iš karto 99% atvejų išjungia ventiliatorių (tai paprastai yra tyliau nei konkurentai). 3. Temperatūros palaikomos tiksliai (išskyrus 100°C, kur prietaisas linkęs siekti 105-110 ir nors nuolat nesijungs, bet kai kuriuos patiekalus gali perkepti). Įrenginys iš esmės persijungia daug rečiau nei Hendi ir atidžiau artėja prie temperatūros. 4. Kepant nėra jokių trūkumų – jei naudosite gerą keptuvę, įprastai buitiniam kiekiui tinkamas kepimo temperatūras pasieksite taip pat greitai, kaip ir su galingesniais modeliais. Neturėtumėte apsigauti dėl 1800 W – čia naudojamos kur kas geresnės ritės nei pigiuose modeliuose, kur beveik niekas nepraeina. Galiu patvirtinti 22cm ritės dydį. 5. Visiškai nėra ritės verkšlenimo (pasireiškia daugelyje modelių). 6. Turi gerai apgalvotą ventiliatoriaus atstumą apačioje, kuris tiekia ventiliatorius, net jei ne visos išorinės kojelės.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 3 metus Paskelbta Amazon Germany

Kompaktiškas su tiksliu temperatūros palaikymu

Stabilus metalinis rėmas, atsparus įbrėžimams paviršius ir daug kompaktiškesnis nei visi kiti modeliai. Nustatytas temperatūras puode tikrinau termovizine kamera, tik 1°C temperatūros nuokrypis. 60°C nustatymas yra tobulas. Prietaisas suteikia tiesioginę informaciją apie tai, ar puodas ar keptuvė yra suderinami. Triukšmo lygis yra priimtinas, nepaisant to, kodėl kiekviename įrenginyje ventiliatorius visada veikia visa apkrova, o ne dinamiškai jį reguliuoja pagal poreikį. Produktas tikrai puikus!

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 6 mėnesius Paskelbta Expondo France

Geras produktas

Pateikiu jums šį atsiliepimą po 1 mėnesio naudojimo. Esu patenkintas šia dviguba indukcine kaitlente, kurią naudoju savo pusryčių kambaryje kiaušinienei ir šoninei palaikyti. Jo dydis yra gana mažas (palyginti su kitais), o tai yra privalumas. Jis nekelia per daug triukšmo ir yra labai patogus naudoti.

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusiais metais Paskelbta Amazon France

Superinė plokštelė

Netikėjau jo privalumais lyginant su dujomis....na taip!! Tiksliai išlaiko rodomą T°.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 5 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Nėra ko skųstis

Aukštos kokybės kaitlentė, kuri yra labai tvirta dėl nerūdijančio plieno korpuso. Ne sušiuręs stovyklavimo indai, o visavertė papildoma lėkštė. Aš galiu. O, apie ilgalaikį naudojimą nėra ką pasakyti, bet TOP pradžiai.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 2 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Tvirtas gabalas

Prietaisas tiksliai atitinka aprašymą. Jis buvo pristatytas greitai ir gerai supakuotas. Viskas veikia gerai iš karto. Dabar prietaisas naudojamas kiekvieną dieną. Esame tuo labai patenkinti.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 9 mėnesius Paskelbta Expondo France

Royal Catering RCIC-1800P6 indukcinės kaitlentės apžvalga

Ši indukcinė kaitlentė yra estetiška ir tvirta. Jis lengvai valosi. Saugumo sumetimais gali būti likutinės šilumos indikatoriai. Pagal instrukcijas prašau Royal Catering ją užbaigti. Iš tiesų, kaip ruošti maistą maitinimo režimu (galia vatais) arba Temp režimu (temperatūra °C)? Šie du gaminimo būdai yra nepriklausomi. Kad pašildyčiau pieną, nustatyčiau iki 80°C. Maksimali galinės plokštės galia yra 1700 vatų, o tai, manau, atitinka greitą 240°C įkaitimo temperatūrą. Rekomenduoju įsigyti šią plokštelę.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 8 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Komentarų nepateikta.

Rodyti originalią apžvalgą

Jūs su mumis esate

tinkamose rankose!

Turėdami daug patirties ir siekdami pasiūlyti puikią kokybę, kartu sutaupydami jūsų pinigus, mes kuriame savo stiprius, tvaraus dizaino prekės ženklus „Made in Germany“. Būdami daugiau nei 1 000 000 patenkintų klientų, nuolat kuriame naujus būdus, kaip asmeniškai įgyvendinti individualius norus ir reikalavimus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus