Įkaitinkite rankinį aliejaus spaudimo aparatą (maždaug. 7 min.) ir palaikykite jį šiltą darbo metu (maždaug 7 min.). 50-70 °C), naudokite pridedamą degalų butelį. Buteliuką iki 80 % pripildykite skystojo kuro ir naudokite 15 cm ilgio dagtį. Pro dangtelio skylutę įkiškite dagtį, palikdami apie 5 mm išsikišusį iš dangtelio, o likusią dalį - buteliuko viduje. Rankiniam aliejaus spaudikliui pasiekus reikiamą temperatūrą, palaipsniui supilkite išspaustą produktą į 105 mm piltuvėlį ir naudodami ergonomišką rankenėlę ištraukite aliejų, kurį surinksite į pridedamą buteliuką.
Lengvas pritvirtinimas prie stalo ne tik užtikrina stabilumą spaudžiant, bet ir taupo vietą virtuvėje. Iš nerūdijančio plieno pagaminta rankinė aliejaus spaudykla taip pat atitinka gastronominius standartus, o tai reiškia ne tik aukštos kokybės atlikimą, bet ir higieną bei tvirtumą. Nerūdijantis plienas taip pat leidžia lengvai ir kruopščiai valyti. Dėl nuimamų dalių aliejaus spaudyklę lengva higieniškai išvalyti ir paruošti kitam naudojimui.