Trustpilot
(9) Atsiliepimai

Alaus virimo aparatas - 60 l - 3 000 W

369,00 €
Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Prekė: EX10011524

|

Modelis: RCBM-42N

Į kainą įskaičiuotas 21 % PVM.

Pristatymas apytiksliai gegužės 2 d., ketvirtadienis
5% nuolaida , jei įsigysite bent 3 tokias pačias prekes 10% nuolaida , jei įsigysite bent 5 prekes!
Nustatyti kainą
Už prekę
Nuolaida
369,00 €
369,00 €
0%
1 107,00 €
350,55 €
5%
1 845,00 €
332,10 €
10%
Pagrindinės savybės
  • Didelis-60L darbingumas
  • Paprasta – automatinis režimas ir atminties funkcija – idealiai tinka pradedantiesiems alaus gamintojams
  • Patogus vartotojui – LCD su jutikliniu kilimėliu, leidžiančiu nustatyti temperatūrą, galią ir virimo laiką
  • Galingas – sujungia 1800 W ir 1200 W kaitinimo elementus
  • Patogus – nuimamas grūdų konteineris, cirkuliacinis siurblys ir išleidimo čiaupas, taip pat nerūdijančio plieno konstrukcija
Saugūs mokėjimo būdai
Pristatymo informacija
Grąžinimas ir garantija

PRODUKTO APRAŠYMAS

TECHNINĖ INFORMACIJA

DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI

Įvertinimai ir atsiliepimai


4.6

Remiantis 9 apžvalgomis

Rūšiuoti pagal :

prieš 8 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Į viršų

Pirmiausia iš konkurento nusipirkome nebrangų puodą: 250 € vertės nerūdijančio plieno laužo, kuris sulūžo po du kartus panaudoto. Taigi mes čia investavome ir esame be galo sužavėti. Siurblys, temperatūros tikslumas, darbo kokybė, viskas puiku. Kaina nemaža, bet atrodo pagrįsta.

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusį mėnesį Paskelbta Expondo France

Belle mašina

Graži mašina, paprasta naudoti.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 9 mėnesius Paskelbta Expondo Austria

Viskas atitinka kaip tikėtasi

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 12 dienų Paskelbta Expondo Romania

gautas paketas

Prekė tokia, kaip aprašyta, instrukcijos geros. Ekspedicija greita ir nepriekaištinga. Puikiai tinka dangtelis, tinka ir košė. Dangtis skaidrus yra didelis pliusas, galima matyti siurblio srautą ir atitinkamai reguliuoti. Dar kai kurios smulkmenos nepakenktų (pvz., kaip uždėti sietelį ant dugno, su įgaubta dalimi aukštyn ar žemyn? – scheminė detalė išspręstų paslaptį) Programuoti atrodo lengva, programos įsiminimas vis dar yra klaustukas. . Išbandžiau veikimą su vandeniu ir viskas veikia taip, kaip turėtų. Tikimės, kad pamatysite jį darbe realiomis sąlygomis! Kol kas 10/10

Rodyti originalią apžvalgą

praėjusį mėnesį Paskelbta Expondo Poland

Labai geras katilas

Iki šiol ant 40l RCBM 40N puodo išviriau apie 100 užvirimų, bet nusprendžiau įsigyti didesnį. Iki šiol su juo išviriau 3 blynus. Labai geras pasirodymas. Apskritai geras kainos ir kokybės santykis, paprastas naudojimas ir puiki išvaizda. Labai rekomenduoju.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 7 dienas Paskelbta Expondo France

Praktiškas ir efektyvus

Po dviejų gėrimų su šiuo baku supratau, kad jis atitiko mano lūkesčius. Labai praktiška ir efektyvu, nėra ką pasakyti. Puikus

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 4 metus Paskelbta Expondo Germany

Puiki kaina

Puikus kainos našumas. Neturiu palyginimo galimybių su speidel's Braumeister ar panašiomis sistemomis, bet esu tuo tiesiog įsitikinęs. Turiu nedidelę kritiką: aprašyme nurodomas „intuityvus“ jutiklinis skydelis. Mano virdulys neturi liesties. Bet man tai jau netrukdo. Gal tik užsisakiau, kai pakeičiau modelius. Be to, 9 programos nurodo 9 darbo etapus, kuriuos galima užprogramuoti. Gaila, kad išjungus dingsta „sutaupytasis“... 60 litrų (arba 62) reiškia visą kiekį. Ty apie 50/55L alaus vienam virimui! Šiek tiek painu. Bet šiaip valymas, tvarkymas, temperatūros tikslumas yra aukščiausias.

Atsakymas iš

Gerbiamas Stefanai, labai dėkojame už pranešimą ir atsiliepimą. Mes persiųsime jį mūsų produktų valdymo komandai. Džiaugiamės, kad esate labai patenkinti preke. Smagiai su juo! Jei turite klausimų, mielai jums padėsime. Pagarbiai, išskleiskite klientų aptarnavimą
Rodyti originalią apžvalgą

prieš 10 mėnesių Paskelbta Expondo Netherlands

Prima brouwketel

Produktas yra gerai pagamintas ir veikia tinkamai. Kai kurie daiktai yra prastesnės kokybės (skalavimo žarna, o ne vamzdis skysčiui siurbti aplinkui ir filtro plokštelė nėra tvirtai prigludusi prie vidinio vamzdžio). Šios pigesnės dalys neturi jokios įtakos darbui ir už tokius pinigus galite efektyviai gauti Nuo 50 iki 55 litrų alaus virimo arba 30 litrų alaus su dvigubu salyklu užpilant alui su dideliu alkoholio kiekiu.

Rodyti originalią apžvalgą

prieš 9 mėnesius Paskelbta Expondo Germany

Perpildymo vamzdis buvo sugedęs, kai pirmą kartą jį viriau. Vamzdžio įėjimas buvo sutraiškytas.

Sveiki, virdulys yra visiškai puikus ir vertas 5 žvaigždučių. Tačiau perpildymo vamzdis ties vamzdžio įvadu buvo taip deformuotas, kad skystis nutekėjo. Todėl negalėjau jam skirti 5 žvaigždučių. Naudojimo instrukcijos taip pat palieka norimų rezultatų. Jame nurodyta, kaip valdyti įrenginį, bet, deja, nenurodyta, kaip jį surinkti. Laimei, yra „YouTube“, kur galite pamatyti, kaip sudėtos atskiros dalys.

Rodyti originalią apžvalgą

Jūs su mumis esate

tinkamose rankose!

Turėdami daug patirties ir siekdami pasiūlyti puikią kokybę, kartu sutaupydami jūsų pinigus, mes kuriame savo stiprius, tvaraus dizaino prekės ženklus „Made in Germany“. Būdami daugiau nei 1 000 000 patenkintų klientų, nuolat kuriame naujus būdus, kaip asmeniškai įgyvendinti individualius norus ir reikalavimus.

Pasitikėjimas ekspertais visame pasaulyje
daugiau nei 16 metų
elektroninės prekybos patirtis
4.3
parduotuvės įvertinimas "TrustPilot
3 MILIJONAI
žmonių pirko mūsų produktus