Gamtinių dujų kebabų kepsninė, skirta komerciniam naudojimui
„Potis“ kebabų kepsninė GD4-S NG užtikrina optimalius „doner kebab“, „gyros“ ir „shawarma“ kepimo rezultatus. Kadangi kepimo metu iešmas sukasi tolygiai, ant grotelių keptas maistas visada yra tolygiai apskrudęs iš visų pusių. Galingas shawarma grilis skirtas naudoti užkandžių baruose, bistro ir restoranuose.
Kurkite autentiškus mėsos patiekalus naudodami vertikalią Potis kepsninę
Nesvarbu, ar tai būtų sultinga vištiena, kebabas ar giroskopas, vertikalios kepsninės visada duoda puikių rezultatų. Dėl galingo kaitinimo elemento giroskopo grotelės gali dirbti su 11,200 W ir taip garantuoja ypač greitą įkaitinimą. Be to, svirties jungikliu galima nustatyti, ar „Doner“ kebabo kepsninė sukasi pagal laikrodžio rodyklę ar prieš laikrodžio rodyklę. Ši funkcija leidžia tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams patogiai pjaustyti mėsą.
Norėdami nustatyti grilį, jums reikės prieigos prie dujų. Kebabų kepsninė maitinama naudojant Gamtinių dujų ir stebina sunaudojama 0,88 kg/h (1,20 m³/h). Norimą karštį galite nuolat nustatyti patogiais ratukais, kad visada galėtumėte garantuoti norimą skrudinimo rezultatą.
Įdėjus riebalų indą, giroskopo grotelių plotas yra 550 x 740 mm. Tai suteikia daug kepimo paviršiaus iešmams, kurių didžiausias mėsos aukštis yra 630 mm. Tvirta konstrukcija taip pat gali lengvai atlaikyti mėsos iešmelius, sveriančius iki maks. 70 kg – puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui didelio lankytojų srauto užkandžių baruose ir bistro.
Korpusas pagamintas iš higieniškos ir sveikatai saugios Nerūdijantis plienas ir atitinka aukštus maisto paslaugų pramonės higienos reikalavimus. Korozijai atspari medžiaga suteikia kebabo griliui šiuolaikišką dizainą ir leidžia greitai ir lengvai išvalyti. „Shawarma“ kepsninė taip pat stebina savo ilgu tarnavimo laiku ir atsparumu.
Atsargiai valydami: Degiklio plokštės neturi liestis su valymo priemonėmis.